Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pokażą gameplay z Guardiana i zaorane.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Znowu animacja dziecka z daunem rodem z ps2? 

Opublikowano

animacja to może być i z ps1, bo chuy mnie to obchodzi

crash, kur.wy!

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

nobody jak tam ? Rozumiem, że poślady rozwarte motzno.

Rozszerzenia twoich srających żarem pośladów podczas pisania Tego posta i tak nic nie przebije. :cool:

Serio nobody ? Chcą ruchać twojego anusa a ty sam jeszcze żel kupujesz ? Ogarnij się klapie. 

PS. Moja kolekcja Silent Hill'ów na płytkach pewnie nie doczeka się tej "emulacji". Albo gry nie będa obsługiwane albo jak już będą to każda sztuka będzie w sklepiku po stówce #fordefrajers

Ok, podsumujmy. [/size]O byciu dymanym za kupowanie 2 razy tego samego piszą mi kolesie, dla których wydanie po raz drugi blisko 2 stów za remaster TR, DMC, GTA V, czy Dishonored dla paru pikseli więcej to super sprawa. [/size]Jednocześnie dla tych samych typów deklaracja wydania 3-4 razy mniej za gierki w lepszej oprawie, których się nie posiada (albo nigdy nie miało), to dawanie się rukać.[/size]

JAK BARDZO NIEDOYEBANYM UMYSŁOWO TRZEBA BYĆ ABY NIE DOSTRZEGAĆ TEGO OKSYMORONU?   :dafuq:[/size] [/size]

Zrozum że ja nie mam takich problemów jak ty z kolekcją SH. Nie mam już żadnych gier z ps2. jeśli ceny będą przekraczać te, po których obecnie krąży te parę interesujących mnie tytułów, to zwyczajnie je zleje. Wiem że niektórym ciężko tu opanować dałna, ale to serio jest tak proste. [/size]

Ja pjerdole. Podsumuje za Ciebie bo jak widać jesteś niedoyebem umysłowym (sam tak się określiłeś). Nie jestem "tym kolesiem", nie wydałem nawet złotówki na to remasterowane (pipi) obesrane. Tak więc powtórzę, jesteś pizdą remasterową i zawsze nią będziesz.

PS. Nie masz już ubóstwianych gier z PS2 ? Przykro mi. Jesteś zyebem, który je zapewne sprzedał za "czy dychy" . A bardziej prawdopodobne jest to, że ich nigdy nie miałeś bo jesteś amebą plejstejszonową, która piraciła w tamtych czasach i się teraz boi do tego przyznać.

PS2. Ups, przepraszam, wydałem 10zł na Dishonored "remastered" xD

O kurrrwa jak zapiekło.   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:

Jakim podczłowiekiem trzeba być aby z braku merytorycznych argumentów zarzucać komuś kłamstwa mało nie dławiąc się przy tym własnych jadem?  :yao:

Aż do 2007, gdy sprawiłem sobie Swap Magic posiadałem oryginały, które pozbyłem się gdy tylko doczekały się wersji HD. Te parę, które nie miały tego szczęścia kupiłbym teraz za uczciwą cenę. Byłbym na tym równie stratny co ty na Dishonored, o którym w Twoim przypadku nawet nie wiedziałem, bo i nie adresowałem tego dissa bezpośrednio do Ciebie zakładając że mogę się akurat do ciebie mylić (wspomniany remaster Dishonored sprawił choćby Soul, a GTA V Mazzeo). 

No ale heyah, lepiej uroić się stos gówien na czyiś temat, byle by tylko nie uznać że ktoś może mieć swoje racje. WYBORNY AUTYZM MILORDZIE. <3

6 dych chętnie dam za Personę 3, którą... hmm, właściwie nigdy w nią nie ograłem. Z zakupem ogranej swego czasu za friko Valkyrie Profile 2 poczekam do max 5-ciu. Zwłaszcza patrząc po ile chodzą na allegro:

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=persona+3&search_scope=category-82405&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-cul-1-1-1202

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-cul-1-1-1202&search_scope=category-82405&string=valkyrie%20profile%202%20silmeria

Nie no faktycznie wyjdę na tym gorzej niż kupując ich używki za 85-120 zł. :obama:  :yao:

Opublikowano

Alee Fajnal jednak dał radę i to jest powód, dla którego warto kupić PS4.

w 2019

Opublikowano

Wlasnie wrocilem z swiatecznych zakupow i nie moglem ogladac konfy Sory. Pokazali cos ciekawego czy bylo to co zwykle, czyli bezbrzeżny ocean beki?

Opublikowano

Żenada większa niż rok temu. 

Opublikowano

Cala konferencje mozna podsumowac:

Jack-Nicholson-lol.gif

Opublikowano

w 2019

Z tym że to czasowy ex

Opublikowano

Yeti opowiedz nam jak bardzo się mylimy i Sony zaorało wszystko samo siebie tą konfą.

Opublikowano

hahaha ja pie,rdole co za zenada, mam nadzieje ze ta chinska firemka zdechnie bo to jest jakies dramat xDDDDDD 

klapy jak wy mozecie patrzec w lustro i nie czuc do siebie obrzydzenia ? 

btw jakuza wyglada jak z ps2 :yao: 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

a teraz czekaj na kolejną słaba konfe z której będzie beka, pozdrawiam

a nie mówiłem :sorcerer:

yakubu jak tam przejechane jak walec? xd

Opublikowano

yakubu jak tam zaoraneXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

w 2019

FF7  wychodzi i na PC i na XO  :)

Opublikowano

No jakby przez pierwsze pół godziny pokazali dobry towar i powiedzieli, ze juz można wylaczac, bo teraz będą same indyki i (pipi) na vr to by bylo ok. Ogólnie to przed konfa pisałem, ze spodziewam sie jedynie materiałów z tego co juz wczesniej zapowiedzieli, wiec i tak jestem pozytywnie zaskoczony, ze zapowiedzieli ninokuni. No i pokazali fragment z uncharted, gierki ktora wyprzedza wszystko na xboksie o dobrych kilka lat i zostaje wam jedynie czekanie na nastepna generację jak to juz zeratul gadal w swoim filmiku, wiec tragedii nie bylo. Ale ogólnie to konfa nudna.

Opublikowano

yakubu jak tam zaoraneXDXDXDXDXDXDXD

Sory ale mam zaciesz traszny,rozbawiło mnie to wszystko,ta slepa wiara klapków w sony i te mityczne exy leczące raka...A w realu dostaniemy raka latając osrajdachem po paryżu żywcem wycietym z AC,jakieś gry z nesa i remastery i właściwie tyle. No Ace Combat VR ok to fajnie się zapowiada.

Opublikowano

ciekawe czy jeti ma juz odlozone pieniazki na VR xDDDDDDDDDD ale trzeba miec siano w glowie zeby kupic ps4 xDD

Opublikowano

w 2019

FF7  wychodzi i na PC i na XO   :)

A to nie miał być przypadkiem exclusive dla PS4?

Opublikowano

Zacząłem gmerać w wiadomościach po konfie na gorąco i dla mnie jeden powód do zakupu guwna obesranego bez gier jest:

https://www.youtube.com/watch?v=IXAqu49B-as

Jest nawet info, ze uwaga uwaga...ukaze sie na Zachodzie, tylko brak najwazniejszej informacji KEDY!

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Rok 2019 rokiem Plejstejszon.

:Coolface:

Opublikowano

Raczecik spoko, Rez też fajny, no i to tyle dla mnie.

Festiwal gier ze steama i przydatne nikomu VR mogli se darować.

Opublikowano

Ktos życzliwy podsumowałby w punktach co pokazali? Na zakupkach byłem.

Opublikowano

w 2019

FF7  wychodzi i na PC i na XO   :)

A to nie miał być przypadkiem exclusive dla PS4?

Nie, "first on", nie "exclusive"

sony_bullshit_anim4.gif

Opublikowano

Gość wyszedł w koszulce Crasha i nie zapowiedzieli niczego z tym związane. xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.