Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

DOMINACJA według klapersów :kaz: :

rX1tvAi.jpg

Smutna RZECZYWISTOŚĆ posiadaczy Wii U :reggie: :

UNeoThW.jpg

(Rayman nie bez powodu się znalazł na zdjęciu - tylko wersja na Wii U jest pełną wersją tej gry z wszystkimi ficzerami)

@bluber - sorki, przez pomyłkę 3 strony temu minusa Ci dałem (nie trafiłem na tablecie w plusa).

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiesław królu złoty :obama:

Opublikowano

rayman? Już lece po wiiu

Opublikowano

rayman? Już lece po wiiu

call of duty wyszło również na wiiu kolego.

Opublikowano

rayman? Już lece po wiiu

Wywal Raymana a i tak wiecej must have niż na trójnogu.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

hahahahahhaha Świąteczna kolekcja Remasterów!!ONLY ON PS4  :D

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Kuźwa jak zobaczyłem na pudełku napis "5 great games" to szczerze nie wpadłem na to, że trzy miejsca zajmuje kolekcja Drake'a. Czekam aż podobną akcję odwali Microsoft i wrzuci kolekcję Rare, Halo i Sunset z opisem "35 great games".

Opublikowano

kupiłem PS4 miesiac temu, chciałem kupic gre online w storze ale karta płatnicza przypisana do konta ktora dotychczas działała nie pozwalała mi dokoncac zakupu. Na FB odesłali mnie co telefonicznego centrum obslugi klienta. Po 20 minutach oczekiwania w koncu ktos odebrał, opisałem problem na co koles popwiedział "dziwne, mi działa"

Nie ma to jak rzeczowa obsługa. :dynia: 

Opublikowano

Widać ze to jakiś janusz cebula. Każdy PRO gracz wie, że support u SONY jak i serwis gwarancyjny to bujda na kółkach. Tak jest od czasów PS2 u nas w PL. Sad but true.

Opublikowano

Najlepsza beka,że tu na forum też ciągle becza jakie to sony źle,gier nie ma o boże,serwis zyebany.

Ale konsoli konkurencji nie kupią za nic,Wola pokutowac.

Tak samo jak typy udzielające się w temacie battlefielda, przegrane 800 godzin ale płaczą,że bugi,że lagi i nigdy nie kupię i najgorsze 5000 tys godzin jakie Spędzili z grą.

Ale niedoyeby.

Ziomek się poplakal i napisał na wykopie hahhaa

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Najlepsza beka,że tu na forum też ciągle becza jakie to sony źle,gier nie ma o boże,serwis zyebany.

Ale konsoli konkurencji nie kupią za nic,Wola pokutowac.

Tak samo jak typy udzielające się w temacie battlefielda, przegrane 800 godzin ale płaczą,że bugi,że lagi i nigdy nie kupię i najgorsze 5000 tys godzin jakie Spędzili z grą.

Ale niedoyeby.

Ziomek się poplakal i napisał na wykopie hahhaa

Nie masz racji.

Opublikowano

Pierwszy Maks Pejn leci na ps store jako "mini-remaster'' (płakać mi się chce z beki jak to słysze) i od razu wyjasniła się sytuacja czemu rockstar nie chce udostępnić gier w BC xboxa one. Kur,wy a nie fajna firma jaką pamietam.   

Za darmo? Ni ch,uja knurze, u sony zarobimy 5 raz na tej samej gierce a jeszcze frajernia online za mało wydymana to im singlowego dlc nie damy do GTA V bo po ch,uj 

Opublikowano

max pejn 1 będzie grany a wy co? Quantum brejki jakieś?

Opublikowano

Jedynka na padzie. Ojej.

Opublikowano

Pierwszy Maks Pejn leci na ps store jako "mini-remaster'' (płakać mi się chce z beki jak to słysze) i od razu wyjasniła się sytuacja czemu rockstar nie chce udostępnić gier w BC xboxa one. Kur,wy a nie fajna firma jaką pamietam.  

MINI-remaster = MAX-dymanie

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jedynka na padzie.

photo-thumb-46493.jpg?_r=1448145217

GOTY graficzki z mesjaszem 2015 roku juz powstaja :obama:

yaezgwvdzs2a.png

Opublikowano

"Mini remaster" to oficjalne określenie? Myślałem, że to znowu jakiś kretyn na forum pierdolnął babola

Opublikowano

DOMINACJA według klapersów :kaz: :

rX1tvAi.jpg

Smutna RZECZYWISTOŚĆ posiadaczy Wii U :reggie: :

UNeoThW.jpg

(Rayman nie bez powodu się znalazł na zdjęciu - tylko wersja na Wii U jest pełną wersją tej gry z wszystkimi ficzerami)

@bluber - sorki, przez pomyłkę 3 strony temu minusa Ci dałem (nie trafiłem na tablecie w plusa).

malo tych gier jak na tyle lat i do tego BEZ DUZEJ ZELDY

pomysl ile gearsow halo i forz wyjdzie  :xboss:  :banderas:

Opublikowano

"Mini remaster" to oficjalne określenie? Myślałem, że to znowu jakiś kretyn na forum pierdolnął babola

no na ppe ktoś tak napisał, oficjalnie nazywa się to je.baniem w dupala bez lubrykantu

Opublikowano

"konsole powinny wychodzić co roku jak Iphony"

Apple niektórym jak widać zrobiło totalną siekę z mózgu.... 

Opublikowano

Nowe konsole co roku, lekko dopakowane i kompatybilne wstecz względem poprzedników?

To jest najgłupszy pomysł o jakim słyszałem, nie do realizacji w takim kraju jak u Nas, nie każdego stać na nowego iPhone'a co roku, ale już nawet pomijając kwestie finansowe...

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.