Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elite: Dangerous

Featured Replies

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 103,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezuuuuuuu, udalo sie.     I jestem pierwszy. :D   https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander

• To uczucie kiedy chlopaki robia eskapade w nieznany system...     ... i okazuje sie ze nie maja jak wrocic bo nie ma nigdzie zadnej gwiazdy neutronowej ktora dalaby im odpowiedniego kopa na skok

• Tzn gra jest za(pipi)ista, ale prog wejscia jest potezny i dopoki sie go nie przeskoczy gra moze przytlaczac a nawet frustrowac mnogoscia opcji. Do tej gry trzeba podejsc ze swiadomoscia ze bedzie od

Opublikowano

No BA :D

https://www.spansh.co.uk/

Ale imo szybciej idzie bez supercharge.

Edit: przed chwilą wpadłem na Herbig Star. Bezcenne widoczki  :fsg:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja mogę codziennie ale najpewniej w weekend. Może jakaś ustawka na 4-pak? Można pod trofkę, można polatać dłużej i postrzelać

jak wreszcie wrócę :yao:

Opublikowano

Mi brakuje lekko ponad level do 50 i platyny, takze ja caly czas gram CQC teraz :dog:

Bardzo chetnie bym przygarnal z 2 osoby do winga.

Opublikowano

Nom na 4-pak bym się pisał, i może jakiś CQ razem porobić, tzn jakieś

Bounty-Wrapper-Small.jpg

Czy cuś

@bansaju ja się piszę nawet dzisiaj :)

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Tzn do wieczora to ja planuje juz miec platyne i nigdy wiecej nie wlaczam tego trybu takze im wczesniej tym lepiej xD

Opublikowano

4 pak jest do dupy bo czesto gra rozdziela wingi 4 osobowe zeby wyrownac szanse, z kolei 3 osobowy wing nigdy nie bedzie rozdzielony.

Opublikowano

Tzn do wieczora to ja planuje juz miec platyne i nigdy wiecej nie wlaczam tego trybu takze im wczesniej tym lepiej xD

niestety moja stuleja jest ograniczana przez pracę :]

Komar 4 osoby są potrzebne

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ja dzisiaj do pracy wpadlem jak dzik w szyszki, szybko zrobilem absolutne minimum i wypad do domu. xd

Dzisiaj chyba na dzialke pojade spac bo bede musial odpoczac od tej gierki jak platyna wskoczy. :ragus:

Opublikowano

Imo tam jest minimum 4 z przodu ;)

Opublikowano

Nie ma jak sprawdzic wlasnie :/

Sam jestem ciekaw, a jedyna statystyka ktora pokazuje jakis czas to eksploracja gdzie mam nastukane, uwaga, 11 minut grania xD

Ponad 200 bedzie raczej, mysle ze spokojnie taki niepozorny Kyo nastukal nawet ponad 200 :dog:

Opublikowano

Gratki :) :lapka:

Opublikowano

Kurde, Panowie - pamiętajcie o mnie, jak będziecie składać winga pod trofkę  :ogor:

No i gratki Bansai - szacun za taką platynkę. Ja na razie pyknę calaka w innym kosmicznym szpilu (PREY) - tam też się lata w przestrzeni (czasami), ale jak dorosnę to też chcę być taki jak Ty i kiedyś może wbiję w ELITE :)

Opublikowano

Trofki online to chyba najmniejszy pikuś tam. Co tam jest oprócz 50 rangi i tych 10 wygranych w trzech trybach (i 25 wygranych ogólnie)? Chyba nic więcej?

Dla mnie to "singlowe" trofki i grind do nich jest przerażający :)

No i Bansai... platynka platynką, ale 100% jeszcze nie masz  :kaz: