Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Też bym dołączył, bo samemu nuda w ch... Na chwilę obecną chyba 30. level i odpuściłem jakiś czas temu.
Opublikowano 4 września 20177 l Kupiłem laser górniczy razem z ty całym refinery. Podlatuje do skały i nie moge pozyskiwać jakichkolwiek minerałów. Laser się nie odpala a bronie normalnie działają. Mining laser prawilnie dodany do modułów i nic. Co zrobiłem źle?
Opublikowano 4 września 20177 l 1. A podleciałeś wystarczająco blisko asteroidy? (Czytaj bardzo blisko) 2. Prawilnie dodany - czyli masz go pod prawym lub lewym triggerem? I żadnych innych broni pod tym przyciskiem?
Opublikowano 4 września 20177 l Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa. Gdzie moge sprzedawać pozyskane materialy itp?
Opublikowano 6 września 20177 l Czy przy NAT3 będzie jakiś problem z multi? Podejrzewam brak czatu głosowego ale nie jestem prewien...
Opublikowano 6 września 20177 l Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa. Gdzie moge sprzedawać pozyskane materialy itp? Jak nie masz rafinerii to nigdzie
Opublikowano 6 września 20177 l Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa. Kupiłeś laser górniczy na turrentach? Po co? Edytowane 6 września 20177 l przez friedrich
Opublikowano 10 września 20177 l Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa. Kupiłeś laser górniczy na turrentach? Po co? Nie wiem nie znam sie. @kyo Mam rafinerie
Opublikowano 18 września 20177 l Kiedy busoto multi? 50lvl sam się nie wbije, jutro kończę zabawy w górnika i można by się zacząć bawić w CQC
Opublikowano 18 września 20177 l W sumie wieczorami mogę polatać. Ostatnio byłem ciągle na PS3, ale na okazję ogrywania nowego Uncharted wróciłem na młodszą maszynkę Sony, to i ELITE mogę odświeżyć :)
Opublikowano 28 września 20177 l Pierwszy polski CG... Oczywiście trzeba wozić alkohol :) https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/379987-Community-Goal-28-09-3303-Keep-Calm-and-Bring-Drinks!-The-Backstory Edytowane 28 września 20177 l przez Wredny
Opublikowano 29 września 20177 l Będzie okazja do grindu trofika za rynki, jeszcze jakieś 100 :/ Aha co z tym CQC chłopaki, jutro wieczorkiem? Edytowane 29 września 20177 l przez Figuś
Opublikowano 29 września 20177 l Ciężko będzie teraz kogoś znaleźć, bo tyle gierek ma swoje premiery, że się trochę towarzystwo rozjechało :P
Opublikowano 29 września 20177 l Ja wieczorkiem będę na 100%, także jak mnie zobaczysz online to ślij zaproszenie do Party i zobaczymy co z tego wyniknie :)
Opublikowano 4 października 20177 l Ja mam cyfrę, płytówke kupiłem dla dlc i 1000 frontier points ustawka na cqc dalej mile widziana Wredny, nie zapraszałem w sobotę bo jak próbowałem samemu to nawet jednego gracza nie dało rady znaleźć, i stwierdziłem że szkoda czasu
Opublikowano 4 października 20177 l Wredny, nie zapraszałem w sobotę bo jak próbowałem samemu to nawet jednego gracza nie dało rady znaleźć, i stwierdziłem że szkoda czasu Spoko, dzięki że szanujesz mój czas Teraz się obraziłem na PS4 (co bym nie odpalił, to mnie nudzi i męczy) i przesiaduję na PS3, nadrabiając zaległości, ale jakbyś widział mnie online i znalazł w miarę zaludnione lobby, to napisz wiadomość - kwestia przełączenia kabelków i już jestem :)
Opublikowano 21 października 20177 l Nic tylko brać Ja ostatnio odpaliłem, łyknąłem chyba z 8 zleceń na odzysk czarnej skrzynki, wszystkie w jednym systemie... Spędziłem tam z godzinę, zanim wszystko wyzbierałem, później jeszcze z kupą w majtkach wracałem z nielegalnym towarem do bazy... Całe szczęście nikt mnie nie skanował :) Ogólnie jestem noobem w tej gierce, ale od czasu do czasu odpalam dla relaksu :)
Opublikowano 6 listopada 20177 l Milego siedzenia w lobby samemu. Wszyscy niestety wola open targac, nawet na PC jest ogromny problem ze znalezieniem chetnych do cqc.