Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elite: Dangerous

Featured Replies

Opublikowano

Też bym dołączył, bo samemu nuda w ch... Na chwilę obecną chyba 30. level i odpuściłem jakiś czas temu.

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 103,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezuuuuuuu, udalo sie.     I jestem pierwszy. :D   https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander

• To uczucie kiedy chlopaki robia eskapade w nieznany system...     ... i okazuje sie ze nie maja jak wrocic bo nie ma nigdzie zadnej gwiazdy neutronowej ktora dalaby im odpowiedniego kopa na skok

• Tzn gra jest za(pipi)ista, ale prog wejscia jest potezny i dopoki sie go nie przeskoczy gra moze przytlaczac a nawet frustrowac mnogoscia opcji. Do tej gry trzeba podejsc ze swiadomoscia ze bedzie od

Opublikowano

Kupiłem laser górniczy razem z ty całym refinery. Podlatuje do skały i nie moge pozyskiwać jakichkolwiek minerałów. Laser się nie odpala a bronie normalnie działają. Mining laser prawilnie dodany do modułów i nic. Co zrobiłem źle?

Opublikowano

1. A podleciałeś wystarczająco blisko asteroidy? (Czytaj bardzo blisko)

2. Prawilnie dodany - czyli masz go pod prawym lub lewym triggerem? I żadnych innych broni pod tym przyciskiem?

Opublikowano

Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa.

Gdzie moge sprzedawać pozyskane materialy itp?

Opublikowano

Czy przy NAT3 będzie jakiś problem z multi? Podejrzewam brak czatu głosowego ale nie jestem prewien...

Opublikowano

Już to rozgryzłem. Musiałem przestawić w funkcjach z fire at will na forward fire. Już działa.

Gdzie moge sprzedawać pozyskane materialy itp?

Jak nie masz rafinerii to nigdzie :lapka:

Opublikowano

Kupiłeś laser górniczy na turrentach? Po co?

Edytowane przez friedrich

Opublikowano

Kupiłeś laser górniczy na turrentach? Po co?

Nie wiem nie znam sie.

@kyo

Mam rafinerie

Opublikowano

Kiedy busoto multi? 50lvl sam się nie wbije, jutro kończę zabawy w górnika i można by się zacząć bawić w CQC :ragus:

Opublikowano

W sumie wieczorami mogę polatać. Ostatnio byłem ciągle na PS3, ale na okazję ogrywania nowego Uncharted wróciłem na młodszą maszynkę Sony, to i ELITE mogę odświeżyć :)

Opublikowano

Będzie okazja do grindu trofika za rynki, jeszcze jakieś 100 :/

Aha co z tym CQC chłopaki, jutro wieczorkiem? :rayos:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ja wieczorkiem będę na 100%, także jak mnie zobaczysz online to ślij zaproszenie do Party i zobaczymy co z tego wyniknie :)

Opublikowano

Ja mam cyfrę, płytówke kupiłem dla dlc i 1000 frontier points :ragus:

ustawka na cqc dalej mile widziana :yao::rayos::ragus:

Wredny, nie zapraszałem w sobotę bo jak próbowałem samemu to nawet jednego gracza nie dało rady znaleźć, i stwierdziłem że szkoda czasu :lapka:

Opublikowano

Wredny, nie zapraszałem w sobotę bo jak próbowałem samemu to nawet jednego gracza nie dało rady znaleźć, i stwierdziłem że szkoda czasu :lapka:

Spoko, dzięki że szanujesz mój czas  :lapka:

Teraz się obraziłem na PS4 (co bym nie odpalił, to mnie nudzi i męczy) i przesiaduję na PS3, nadrabiając zaległości, ale jakbyś widział mnie online i znalazł w miarę zaludnione lobby, to napisz wiadomość - kwestia przełączenia kabelków i już jestem :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka do kupienia za 50 kilka złotych z playstation store

Opublikowano

Nic tylko brać  :lapka:

Ja ostatnio odpaliłem, łyknąłem chyba z 8 zleceń na odzysk czarnej skrzynki, wszystkie w jednym systemie... Spędziłem tam z godzinę, zanim wszystko wyzbierałem, później jeszcze z kupą w majtkach wracałem z nielegalnym towarem do bazy... Całe szczęście nikt mnie nie skanował :)

Ogólnie jestem noobem w tej gierce, ale od czasu do czasu odpalam dla relaksu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:yao:

Milego siedzenia w lobby samemu. Wszyscy niestety wola open targac, nawet na PC jest ogromny problem ze znalezieniem chetnych do cqc. :cool: