Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rocket League

Featured Replies

Opublikowano

Mutatory już dostępne. Odpalajcie Rocketa , bo starcia będą pełne beki :D

• Odpowiedzi 618
  • Wyświetleń 87,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

Opublikowano

Pewnie i tak, ale w Mutatorach jest podwyższona beka, szczególnie przy małej i szybkiej piłce. Niska grawitacja mi się też podoba. Jak w jednym meczu Farmer latał przed kamerą to miałem atak śmiechu :D

Opublikowano

Hłehłe.... Żałuję, że nie miałem założonego tęczowego turbo  :pawel:

Szkoda, że bilans słaby. Zero bramek przez cały wieczór  :beksa:  :lapka:

Opublikowano

Ja ostatnio z nudów odpaliłem i gra mnie wciągnęła. Wcześniej może z raz zagrałem. Teraz tylko to odpalam. Jakby ktoś był chętny to może zapraszać do gry.

Opublikowano

Dwa pierwsze dodatki (Supersonic i Revenge) są w promocyjnej 9,90 PLN.

Opublikowano

Dodatki to tak na prawdę nowe samochody. Te z Supersonic są super, Revenge słabe wg mnie. Do tego banalne trofea. Jak chcesz mieć większy garaż to można kupić.

Opublikowano

Są dokładnie takie same jak te z podstawki, statsy mają te same niby. Te z dodatku Revenge mają dla mnie jakiś dziwny feeling, zwłaszcza przy skręcaniu (Scarab). Natomiast tymi z Supersonic (Dominus i Takumi) gra mi się bardzo dobrze, tzn tak jak większością podstawowych aut.

Ja w zasadzie gram 5 samochodami, gdzie trzy są z dodatków: Dominus, Octane, Takumi, Time Machine i Venom.

Najwięcej śmigałem w Takumi, bo ponad 400 zwycięstw w nim zaliczyłem.

Dodatkowe samochody mają własne/nowe wykończenia, dochodzi jeszcze rodzaj malowania i turbo. "Czapki" są chyba darmowe wszystkie.

Opublikowano

Ale nazywajmy rzeczy po imieniu. DeLorean Grzesiu, DeLorean  :)

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Ktoś chętny na kilka meczyków jutro tak ok 22? Wkurza mnie już gra z randomami. 

Opublikowano

Powinienem być, więc jakby co to pisz na PSN :)

Opublikowano

Temat mozna przeniesc do multiplatform

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby lepiej późno niż wcale, ale wypuszczenie wersji na X'a powinno mieć miejsce dużo wcześniej. Autka nawiązujące do exów bardzo na plus. Ciekawe czy pokuszą się o crossplay pomiędzy konsolami.

Ograł ktoś już dodatek Chaos? Autka spoko czy raczej średnie? obejrzałem najnowsze filmiki Top 10 i znowu mam parcie na Rocketa, także jakby ktoś był chętny na granie niech da znać.

No i hokej rusza w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Ciekawe czy pokuszą się o crossplay pomiędzy konsolami.

Nie będzie crossplay'a XO-PC a Ty pytasz o ten między konsolami? :D

@Moldar - RL powinno sobie poradzić nawet jeśli nie będzie w goldzie. Na PS4 w bestsellerach praktycznie cały czas siedzi w top 10 miesięcznych zestawień.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Do lutego jeszcze trochę czasu, więc może pod naciskiem ludu się zdecydują na taki krok. Było by fajnie ;)

Opublikowano

Kupiłem Chaos i autka bardzo przyjemne w graniu. Trofea jak zwykle banalne, bo znowu mam 100% na koncie.

Darmowa mapa Wasteland jest genialna, bardzo fajnie się po niej jeździ. Cały czas gra się super, tylko skill gdzieś poleciał, muszę się na nowo wgrać, bo forumkowe zmagania się szykują :)

Opublikowano

Kiedy robimy jakieś forumkowe śmiganie po lodzie?

Opublikowano

Nie bójcie się pisać jak jesteście chętni na granie ;) Dzisiaj graliśmy z randomami w trzech i czterech, a fajnie by było pośmigać w większym gronie na mapce Wasteland.

Kilka pierwszych akcji z dzisiaj, w czterech już nie nagrywałem.