Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

pewnie 4ka.

Rozumiem że bał  się grać też w REmake, bo przecież trzeba by być niespelna rozumu by po  jedynce nie pograć w dwójkę i trójkę.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 367,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

No dobra, zostawmy Bartka - nie chce nadrabiać to nie, jego strata. Już za niecałe dwa miesiące klasyk wróci, na tym trzeba się skupić.

Opublikowano

to miejmy to juz za soba, ja zaczne:

lickery w oryginale wygladaly, brzmialy i zachowywaly sie w chvj lepiej.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Widze, ze Capcom nie zwalnia tempa w pokazywaniu zawartosci REmake'a. Nie ma co sie dziwic. Goscie robia co moga, zeby przyciagnac takich klijentow jak blubbi  :yao:   Oby nie za prozno :shieeet:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
16 godzin temu, Najtmer napisał:

@_Be_ - od ktorego residenta  w takim razie zaczales?

i jakie ograles?

od trójki :usmiech: 

grałem w 2,3,4,5,6,7, Code Veronica, RE 0, REmake, Revelations 1/2

Tylko 4 była fajna swoją drogą 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Tylko 4 była fajna swoją drogą 

Najlepszy Resident w historii. Czekamy na remake, taki jak w tym przypadku.

Aż se chyba przejdę po raz 12.

Opublikowano

Grałem w 1, trochę w 2, 4, 5, 7, REmake i w to:

220px-RESurvivor2CV.jpg

4 najlepszym Residentem w historii i jedną z najlepszych gier w historii. Zajmuje zaszczytne miejsce w moim TOP 10 gier jebanego Ż Y C I A.

Opublikowano

No penklem troche i zerknalem. No posrany będę. I chce i nie chce w to pyknac :ragus: jeszcze ten płaszczowiec pyerdolony tuptajacy :reggie:

Opublikowano

Fajnie jakby demo które puszcza było  10 minutowe ;]

Opublikowano

najtmer ty koorwa ksiązke piszesz czy co?

a jeszcze w Outbreaki grałem, no ale to był raczej crap 

Opublikowano
18 minut temu, Najtmer napisał:

no nikt ale to jest jego prywatne zdanie. 

to zdanie brzmi co najmniej śmiesznie biorąc pod uwagę, że odnosisz się do blubiego :kaz: 

Opublikowano
35 minut temu, Rozi napisał:

Czekamy na remake, taki jak w tym przypadku.

nie czekamy, na nemesis mogą skończyć z tymi rimejkami bo już ileż można. czwórka do tej pory jest mega grywalna (dlatego jest tak dobrą grą)

niech tą ósemke pokażą corva

Opublikowano

Nie no wydali by coś ładnego w przypadku RE 4, tej grze to się należy a nie te fuszerkę na każdej konsoli. 

Opublikowano

RE2 dostaniesz, mało Ci? 

Nie wiem czy kiedykolwiek zrobią nowego RE4. Nawet na następnej generacji dostaniemy port z 60/4k i może wrzuca pod swoje skrzydła jakieś fanowskie mody i umieszcza w grze.

Opublikowano

Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał.

Opublikowano

RE3 zasługuje bardziej na remake niż RE4 choćby ze względu na to, że gameplay w czwórce nadal jest całkiem spoko, trójka dla takich bluberów może być już zbyt archaiczna do ogrywania. A ile dobra siedzi w tej części to chyba wszyscy co grali wiedzą - Mercenaries :banderas:

Opublikowano

można wydać ósemkę która byłaby bezpośrednim sequelem czwórki (dla własnego dobra powinni zapomnieć o istnieniu piątki a tym bardziej szóstki, co zresztą chyba zrobili) z lekko odświeżonym gejplejem czwóreczki na tym nowym silniku, ze starszym leonkiem i adrianną

i cyk mamy sztosik :banderas:

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

RE2 dostaniesz, mało Ci? 

Nom, chce remake czwórki i trójki też 

Opublikowano
Cytat

Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał.

Zgadza się!  Całe "Island" praktycznie do wywalenia poza momentem w laboratorium.

Edytowane przez Popi

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Co zrobisz, niektórzy się bali jak byli mali i teraz do gry nie wrócą bo brzydka, bo sterowanie nie takie, bo trzeba uważać na inventory i nie ma quicksejwa 

Chyba nie zrozumialeś. 

Grałem w RE 2, ale cykałem się żeby przejść jak byłem dzieckiem, potem do gry nie wróciłem i teraz jak wychodzi remake dwójki to po jaką cholere mam wracać do oryginału? To tak jakbyś przy premierze  remake'u Shadow of the Colossus kazał osobie iść i grać w oryginalną wersje w 15 fpsach. Gdzie tutaj sens?

Edytowane przez _Be_