Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 To są kluczyki od sejfu w którym trzymają G O L A R K E 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 panocki, jaki poziom tudnosci na start ? hardcore nie ora zabardzo ? zaczalbym na normalnu, ale tak jak ktos wyzej napisa, autosave -TAK NIE MORZE BYC, NO Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 No bierz hardcore, po prostu dobrze celuj i wiadomo, save game, szybki rekonesans, smierc, load game, respekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Nie pieyrdolta że ta kolekcjonerka droga bo jest jeszcze wersja premium(Japan only) za prawie 4 kafle z maszyną do pisania xD Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ja biore hardcore mode bo jestem graczem z krwi i kości a nie pisdą + milan gra na hc a ten gość ma chyba z 40 lat xD 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Mnie szkoda na odgrzewanego kotleta wydać ponad dwie stówki a tu proszę jak wiara się bawi 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Sądziłem że gra będzie trochę nudnawa gdy się zna re2 na pamięć, ale jednak to coś innego, wystarczy obejrzeć pierwsze 10 minut gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Bierzcie Hardcore tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ale ktoś już przeszedł całego Leona/Claire na hardcorze, czy utknęliście na ostatnim bossie bez ammo i roślinek? Dajcie w spojlerze jakieś protipy dla hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 16 minut temu, Bzduras napisał: Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy No gry się odblokowywują na regionie na którym kupiłeś, przecież to oczywiste. Inna sprawa jak jest demo lub gierka z GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 25 minut temu, Bzduras napisał: Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy #TeamCyfra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jakbyś nie miał farta to czekałbyś z tym pudełkiem do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 A w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Kiedy hype na giereczke wejdzie za mocno p.s ja nie licytowałem Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, Rozi napisał: Chodzi o to, że mechanika w wersji na PSXa była po prostu niewygodna i nieprecyzyjna (to samo w przypadku pierwszego Residenta; jako dzieciak myślałem, że dostanę wylewu, jak miałem trafić zombiaka sterując tymi kłodami). W roku 1998 to mogło być na porządku dziennym, a teraz? I don't think so. Lepiej już niech krupek przejdzie tę wersję, a tamtą sobie obejrzy na YT i porówna, jak ładnie odrobili zadanie domowe. Właśnie dlatego ustawiało się auto aim. I nie był to żaden powód do wstydu z tą mechaniką. To video idealnie wyjaśnia dlaczego stara kamera miala przewagę w innych aspektach. Świetny materiał, pokazujący jak przy okazji trzeba było zmieniać gamę design przez zwykłą zmianę perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pierwsze 2h za mną. No jest dobrze. Grafika od wersji demo praktycznie się nie różni ale zdziwiło mnie, że Spoiler grając zarówno Claire jak i Leonem intro wygląda tak samo dla jednej i drugiej postaci. Tak jakbyśmy wzorem z klasycznego RE2 grali w scenariusz A. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Bo to właśnie o to chodzi, w oryginale również zaczynało się zawsze A a później B Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 W oryginale w zasadzie można było przejść Claire-Leon i Leon-Claire(gdzie drugi scenariusz w kolejności zawsze był lepszy), a przy drugim podejściu i zamienionej kolejności można było wychwycić kilka niuansów w przerywnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jeśli ktoś celuje w platynę to już poradnik jest Pany http://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-trophy-guide-roadmap/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 4 godziny temu, Wesker napisał: Muve już wysłało kolekcjonerki jak coś Potwierdzam Moja też już w drodze i nawet kupiłem tego samego dnia co Ty Szkoda, że nie ma u nich odbiorów osobistych, bo mam bardzo blisko z roboty do nich Liczę tylko, że kurier jutro nie będzie jeździł przez pół dnia z przesyłką tylko dostarczy przed południem. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 3 godziny temu, aux napisał: Ale ktoś już przeszedł całego Leona/Claire na hardcorze, czy utknęliście na ostatnim bossie bez ammo i roślinek? Dajcie w spojlerze jakieś protipy dla hardcore. Nie summonuj innych graczy do pomocy z bossami Nie czytaj poradników 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pytanko do niecierpliwych, grajacych juz. Czy poczatek jest taki sam jak w demo, czy moze chociaz itemy sa w innych miejscach ? Jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Itemy są w innych miejscach a początek gry jest inny Komisariat skończony, co to za sztos!!! Tylko tryb Hardcore! Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Wesker 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Ej pany, chyba wiem na czym polegają criticale pistoletem (albo wydaje mi się że wiem xd) - trzeba nacisnąć spust dokładnie w momencie, kiedy celownik nam się zmniejszy, tak jak do piercing shotów. Zrobiłem tak dwa razy i dwa razy zgniłki padły martwe. Ewentualnie miałem mega farta. Tylko tryb Normal! Dobra, to chyba nie działa jednak xd Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi