Opublikowano 24 stycznia 20196 l panocki, jaki poziom tudnosci na start ? hardcore nie ora zabardzo ? zaczalbym na normalnu, ale tak jak ktos wyzej napisa, autosave -TAK NIE MORZE BYC, NO
Opublikowano 24 stycznia 20196 l No bierz hardcore, po prostu dobrze celuj i wiadomo, save game, szybki rekonesans, smierc, load game, respekt.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Nie pieyrdolta że ta kolekcjonerka droga bo jest jeszcze wersja premium(Japan only) za prawie 4 kafle z maszyną do pisania xD Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ja biore hardcore mode bo jestem graczem z krwi i kości a nie pisdą + milan gra na hc a ten gość ma chyba z 40 lat xD
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Mnie szkoda na odgrzewanego kotleta wydać ponad dwie stówki a tu proszę jak wiara się bawi [emoji4]
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Sądziłem że gra będzie trochę nudnawa gdy się zna re2 na pamięć, ale jednak to coś innego, wystarczy obejrzeć pierwsze 10 minut gry.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ale ktoś już przeszedł całego Leona/Claire na hardcorze, czy utknęliście na ostatnim bossie bez ammo i roślinek? Dajcie w spojlerze jakieś protipy dla hardcore.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy No gry się odblokowywują na regionie na którym kupiłeś, przecież to oczywiste. Inna sprawa jak jest demo lub gierka z GP.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 25 minut temu, Bzduras napisał: Jednak myk na Nową Zelandię nie działa Ja tu zawału do tej północy z podjarki dostanę ze trzy razy #TeamCyfra
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Kiedy hype na giereczke wejdzie za mocno p.s ja nie licytowałem Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Chodzi o to, że mechanika w wersji na PSXa była po prostu niewygodna i nieprecyzyjna (to samo w przypadku pierwszego Residenta; jako dzieciak myślałem, że dostanę wylewu, jak miałem trafić zombiaka sterując tymi kłodami). W roku 1998 to mogło być na porządku dziennym, a teraz? I don't think so. Lepiej już niech krupek przejdzie tę wersję, a tamtą sobie obejrzy na YT i porówna, jak ładnie odrobili zadanie domowe. Właśnie dlatego ustawiało się auto aim. I nie był to żaden powód do wstydu z tą mechaniką. To video idealnie wyjaśnia dlaczego stara kamera miala przewagę w innych aspektach. Świetny materiał, pokazujący jak przy okazji trzeba było zmieniać gamę design przez zwykłą zmianę perspektywy.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Pierwsze 2h za mną. No jest dobrze. Grafika od wersji demo praktycznie się nie różni ale zdziwiło mnie, że Spoiler grając zarówno Claire jak i Leonem intro wygląda tak samo dla jednej i drugiej postaci. Tak jakbyśmy wzorem z klasycznego RE2 grali w scenariusz A.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Bo to właśnie o to chodzi, w oryginale również zaczynało się zawsze A a później B
Opublikowano 24 stycznia 20196 l W oryginale w zasadzie można było przejść Claire-Leon i Leon-Claire(gdzie drugi scenariusz w kolejności zawsze był lepszy), a przy drugim podejściu i zamienionej kolejności można było wychwycić kilka niuansów w przerywnikach.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Jeśli ktoś celuje w platynę to już poradnik jest Pany http://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-trophy-guide-roadmap/
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 4 godziny temu, Wesker napisał: Muve już wysłało kolekcjonerki jak coś Potwierdzam Moja też już w drodze i nawet kupiłem tego samego dnia co Ty Szkoda, że nie ma u nich odbiorów osobistych, bo mam bardzo blisko z roboty do nich Liczę tylko, że kurier jutro nie będzie jeździł przez pół dnia z przesyłką tylko dostarczy przed południem.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 3 godziny temu, aux napisał: Ale ktoś już przeszedł całego Leona/Claire na hardcorze, czy utknęliście na ostatnim bossie bez ammo i roślinek? Dajcie w spojlerze jakieś protipy dla hardcore. Nie summonuj innych graczy do pomocy z bossami Nie czytaj poradników
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Pytanko do niecierpliwych, grajacych juz. Czy poczatek jest taki sam jak w demo, czy moze chociaz itemy sa w innych miejscach ? Jak to wyglada.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Itemy są w innych miejscach a początek gry jest inny Komisariat skończony, co to za sztos!!! Tylko tryb Hardcore! Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Wesker
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ej pany, chyba wiem na czym polegają criticale pistoletem (albo wydaje mi się że wiem xd) - trzeba nacisnąć spust dokładnie w momencie, kiedy celownik nam się zmniejszy, tak jak do piercing shotów. Zrobiłem tak dwa razy i dwa razy zgniłki padły martwe. Ewentualnie miałem mega farta. Tylko tryb Normal! Dobra, to chyba nie działa jednak xd Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Rozi