Skocz do zawartości

Narcos - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

4 od dołu

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest zwiastun  ^_^   Jestem ciekaw czy 2 sezon będzie tak samo dobry jak pierwszy

• Premiera 16. listopada.   Wrzucić newsa szybciej niż @sprite 

• 02.09.2016 Sezon 2, zapewne będzie się działo 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Juz jakis czas temu zaliczone i co mozna powiedziec jak tylko o superlatywach? Wszystko mi spasowalo w Narcos. O trzeci sezon sie nie boje choc kluczowa role odegral w calej historii Wagner.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pysznie. 3 sezon zakończy historię karteli Kolumbijskich i przeniesiemy się do Meksyku. Jeżeli nadchodzące 2 sezony będą tak napisane jak 2 poprzednie to można spać spokojnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pysznie. 3 sezon zakończy historię karteli Kolumbijskich i przeniesiemy się do Meksyku. Jeżeli nadchodzące 2 sezony będą tak napisane jak 2 poprzednie to można spać spokojnie.

Czemu niby meksyk? Przecież 

Cartel Cali jest z Kolumbii

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Holbrooka chyba nie będzie (robi karierę mocno), poza tym na trailerze widać też tylko Oberyna.

Opublikowano

Oberyn >>>>> amerykański blondasek.

W sumie to szybko ten sezon.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poleciał 1 odcinek 3 sezonu świeżo po drugim. Jest dobrze. Zobaczymy czy wysoki poziom się utrzyma.

Opublikowano

Po 3 odcinkach stwierdzam ze jest lepiej niz w 2 sezonie

Serio? Obejrzałem dwa i póki co nie czuję tego jakoś.

Opublikowano

Po 3 odcinkach stwierdzam ze jest lepiej niz w 2 sezonie

Serio? Obejrzałem dwa i póki co nie czuję tego jakoś.

Niestety muszę się zgodzić serial jak najbardziej trzyma poziom i jest dobrze, ale mi osobiście po dwóch odcinkach brakuje takie postaci jak Pablo.

Opublikowano

Oj to oglądajcie dalej bo napięcie dopiero rośnie. 7 odcinków i jest konkretnie. W drugim sezonie trochę mnie wymęczył Pablo na wsi (ironia, prawda?) ale tutaj nie ma słabych odcinków. Ogląda się to nad wyraz przyjemnie. 

Opublikowano

Jak dla mnie trzeci sezon jest znacznie lepszy od poprzedniego. Dobre tempo, praktycznie zero przynudzania w przeciwienstwie do drugiego i dobra koncowka.