Opublikowano 27 października 20222 l Zakładam, że Derek the Executioner to tylko tutorialowa rozgrzewka? xd Jakoś fajniejszy próg wejścia ma Nioh porównując do Demonów IMHO.
Opublikowano 27 października 20222 l Nie pisz o tej su.e bo napsuła mi krwi jak cholera przy pierwszym przejściu. Red nie trzymaj lootu za dużo bo wypada go ogrom ja najczęściej oddawałem jako ofiara w kapliczkach. Szukaj kodam bo one dają fajne bonusy do różnych rzeczy, uważaj na ciężar noszonego ekwipunku bo później Cię spowolni w walce, jak jest sposobność to atakuj wrogów od tyłu Aha i naucz się impulsu Ki bo to świetna technika. Edytowane 27 października 20222 l przez mario10
Opublikowano 27 października 20222 l Postaci nie zepsujesz, bo uwaga uwaga można respeccować praktycznie do woli
Opublikowano 27 października 20222 l Spoko, wieczorem podejdę do kolejnej partyjki. Na razie jest dość łatwo, no chyba że otoczy nas trzech wieśniaków z włóczniami. Lootu wpada dużo, za dużo. Co kogoś załatwię, to już muszę latać po menusach i uaktualniać. Trochę Diablo style, fajne, ale upierdliwe. Czytam jednak w necie, że później robi się monotonnie, w kółko recykling tych samych lokacji, wrogów - żeby nie wpadło w tryb Dragon Age 2, gdzie robiliśmy tę samą jaskinię trzysta razy
Opublikowano 27 października 20222 l Tak to jest minus Nioh, że wrogowie później się powtarzają regularnie i recykling lokacji raz przez wioskę z punktu A do B, a później w innej misji z B do A. Ja mimo wszystko dobrze się bawiłem ale wiele osób narzekało. Mi się podobała też historia naszego żeglarza Dwójka trochę to poprawił i dołożyła nowych mechanik.
Opublikowano 27 października 20222 l Ten recykling lokacji mi jakos nie przeszkadzal. Ja czasami lubie wrocic do poprzednich lokacji i obserwowac co sie zmienilo. W teorii wszystkich pobocznych misji nie trzeba robic, ale one sa kluczowe by zdobywac doswiadczenie i rozwijac postac. Pod koniec gry robi sie ladna masakra i kazdy level jest na wage zlota. Edytowane 27 października 20222 l przez Lukas_AT
Opublikowano 28 października 20222 l Dodam, że najlepszym źródłem ekwipunku są duszki graczy z czerwonych nagrobków. Raz na jakiś czas warto sobie znaleźć lokację gdzie jest tego dużo i pofarmić.
Opublikowano 28 października 20222 l Już mi się znudziło Po 4h totalnie odechciało mi się siekać. No nic, po prostu soulslike z tą mechanika staminy, dodge roll i precyzyjnymi uderzeniami jednak nie są dla mnie.
Opublikowano 28 października 20222 l To szybko ale jak się masz męczyć to lepiej nie grać lub spróbować czegoś innego np Sekiro.
Opublikowano 28 października 20222 l Mnie jak wciągnęło to skończyło się na +200h, więc nie poddawaj się tak szybko. Popatrz sobie może nad jakimiś mechanikami, na czym oparte są początkowe buildy, bo jest w tej grze mnogo opcji. Loot można w ustawieniach zmienić by nie podnosić tego najsłabszego to wtedy zarządzaniem tym jest łatwiejsze.
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Ja też się przekonam za parę dni., jak przyjdzie paczka. Za jakieś 35 zeta kupiłem nową z Allegro