Skocz do zawartości

Yakuza Kiwami

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze zrobiles. Czekaj na Yakuze 0 i prawilnie zacznij

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 351
  • Wyświetleń 58,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• planeswalker
    planeswalker

Przecież przedstawiciel Atlusa mówił niedawno, że Yakuza nie pojawi się na PC.

• Uff, wreszcie skonczylem montaz wszystkich mozliwych heat actions   UWAGA: Majima w tym filmiku jest workiem treningowym Kazumy. Jak na to teraz patrze to az mnie wszystko bolec zaczyna.    

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Jest chu.jowy. Jak cały system walki xd.

Opublikowano
HD remake Yakuza Kiwami will be available in the Americas and Europe on Aug. 29! The game will be coming out physically and digitally on the PlayStation®4 for $29.99/£29.99/€34.99. Additionally, pre-orders and limited first run copies of the physical version will come packaged in a stunning SteelBook®.  
Opublikowano

No nie wiem czy taki "stunning steelbook", mnie się średnio podoba. Art-style jak dla mnie ważny, a jeżeli nie to przynajmniej minimalizm, a tutaj nie ma ani jednego ani drugiego. :/

Ale i tak kupię. :P Czekam na ofertę na kig. Fajnie że dostaniemy gierkę w stosunkowo niskiej cenie.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Dupy nie urywa, ale miec musze tak czy siak, wiem juz ze na pewno bedzie stal na polce od strony tatuazy Nishikiego i Kiryu :cool:

33149914844_37c406ed42_o.jpg

btw. nowy trailer

Opublikowano

o tył zayebisty ale ten przód xd

no nic i tak day 1

Opublikowano

Dupy nie urywa, ale miec musze tak czy siak, wiem juz ze na pewno bedzie stal na polce od strony tatuazy Nishikiego i Kiryu :cool:

btw. nowy trailer

Dla czlowieka, ktory ogral jedynke pierwszy raz na PS2 zaledwie 2 miesiace temu ten remaster wyglada jak zupelnie inna gra. Swietnie zrobione, trzeba bedzie platynke klepnac :cool:

Opublikowano

A mogli dać na jednej stronie tatuaż Kiryu a na drugiej Nishikiego. :reggie:

Opublikowano

Zlozylem za wczasu pre-order na VGP na wersje ze steelbookiem. Ze znizka zaplacilem w sumie 128zl z wysylka, not bad :reggie:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ultima widzialem juz ma. Ale oni jak cos maja to tego nie maja wiec lepiej chyba poczekac na inny sklep.

Opublikowano

Ultima widzialem juz ma. Ale oni jak cos maja to tego nie maja wiec lepiej chyba poczekac na inny sklep.

Lepiej bym tej opinii o Ultimie nie wyraził. Najbardziej zyebany sklep jeśli chodzi o edycje kolekcjonerskie w całym widzialnym wszechświecie...

Sorry za off top, ale nie mogłem się powstrzymać.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

18402964_1263109430454927_17941106394829

Sneak peek.

Zakochałem się w tej serii po uszy.

Opublikowano

:exact:

Ehh, mam nadzieje ze uda sie gdzies dorwac steelbooka, tyl prezentuje sie znakomicie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Złożyłem preordera tez. Ale Steel okropny ma front, szkoda ze po obu stronach nie jestes taki jak tył.

Opublikowano

Złożyłem preordera tez. Ale Steel okropny ma front, szkoda ze po obu stronach nie jestes taki jak tył.

Jak nie grales w Y0 to mocno sugeruje jednak zagrac najpierw w 0 a potem w Kiwami. Zbyt wiele relacji miedzy kluczowymi postaciami w Kiwami zostalo poruszonych w 0 zeby sobie to odpuscic.

Niektore watki poboczne beda tez bezposrednia kontynuacja tych z 0.

Opublikowano

Do sierpnia liczę ze przejde kolego - miejsce na poleczce dawno grzeje. :lapka:

Opublikowano

Maksiu dobrze zaorał Xma każuala.