krupek 15 393 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 16 903 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nie no c0rwa właśnie jem kanapeczki i jest git tylko muszę przyznać się przed zagrajmerami że troche przesadziłem z solą ale i tak jestem dumny z mojego pierwszego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 7 948 Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego czas na zakwas, młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 16 903 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nie wiem czy jestem gotowy. To nie są c0rwa żarty Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 787 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 12 minut temu, krupek napisał: Ładnie wygląda, ale pewnie naciśniesz na niego a on pierdnie, wyleci powietrze z niego i zostanie sama skórka, młody Nie no zeby zrobic takiego napierdzianego powietrzem to troche trzeba sie wysilic. Obstawiam na pierwszy raz zwarte ciasto ze swiatlo nie przeswituje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 16 903 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Tak jak mówisz. Mam nadzieje że kiedyś mi się uda taki fajny z duszą i dziurkami jak ten figarowy z poprzedniej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 540 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Pupcio sam upiekł chlebek mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 3 882 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego A tu mój, wysokobiałkowy bo z pół kilo twarożku: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 7 948 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego dupcio mnie zainspirował i wczoraj robiłem chlebek, z tym że przy final shapingu byłem już mocno podpity i coś dziś po upieczeniu nie wyszło z wyglądem xd jessu, taka ciepła skibka zakwasowego chlebka, a na to jedynie masło, szczypta soli i odrobina oliwy i smakuje to jak pan bóg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 7 948 Opublikowano 1 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca Bagietki na zakwasie. Trudne, klejące się cholerstwo. Dwie wyszły ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 7 948 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca Focaccia w mega wysokiej hydracji, na zakwasie żytnim. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.