Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 349,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pytania. W liście gier ze wstecznej nie ma cen tylko od razu opcja zainstaluj. O co chodzi, mam gold tego za zlocisza ale gry przecież są płatne... Drugie pytanie. Dodałem kartę płatniczą i nawet tego golda kupiłem ale nie mogę Burnout ani Lost odyssey pobrać bo zamiast pobierz jest zobacz cenę a później wyskakuje komunikat że muszę metodę płatności zarejestrować co przecież zrobiłem. Sorry za nieogar ale kurde nie mogę się tego nauczyć. Inaczej niż w psstore.

Opublikowano

Mam konto w Polsce i adres w Polsce. Wpisałem tylko nazwę ulicy. Mam podać dokładnie?

Opublikowano

Mam konto w Polsce i adres w Polsce. Wpisałem tylko nazwę ulicy. Mam podać dokładnie?

co się stało z Game Time?

Opublikowano

Przestał się kręcić :-) Ja przestałem kręcić około 10 odcinka. Później ekipa kilka odc później się rozjechala. Fajne czasy były wtedy :-)

Opublikowano

Dalej nic. Zatrzymuje się na "ten kanal zakupu wymaga posiadania rozliczeniowego dodaj ważny instrument płatniczy" który dodałem w końcu Gold wykupilem :-)

Opublikowano

To Lost Oddysey można jeszcze pobierać za darmo czy się spóźniłem?

Można jak najbardziej, jeszcze jak.

Opublikowano

Dzięki za info. M$ serio się stara z tą kompatybilnoscią i to za free. Poprawiają jeszcze wydajność i grafikę. Szacun.

Edytowane przez Nemesis

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe jaki ruch na serwerach. Moja najbardziej ogrywana gra na 7mej generacji, 250 godzin słodkiego, krystalicznego miodu

Opublikowano

BC 2 najlepsze multi w jakie grałem, kopia z allegro już zamówiona. Liczę na ruch na serwerach, na poprzedniej generacji coś ok 180 godz przegranych. BC 2 i Ni No Kuni to najlepsze wg mojej opinii gry z poprzedniej generacji. 

Opublikowano

Nie jest tak różowow. Wczoraj na Arica Harbor było 5vs6 (najpopularniejsza mapa na Conquest). Odpaliłem Conquest w dowolnej mapie - wrzuciło mnie najpierw na Kanał Panamski - 3vs2. Spróbowałem drugi raz... Arica Harbor 2vs1.

Opublikowano

Zaskoczeniem jest, że serwery w ogóle są jeszcze aktywne.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kiedys w goldzie bylo wiec ludzie pewnie zaczna grac i zrobi sie ruch na serwerach.

Opublikowano

Jakby kogoś to interesowało to wystarczy zmienić region na UK przed ściągnięciem by mieć ME2 po angielsku :)

Uruchamiałem dzisiaj instalowanie ME2 z płytowej polskiej wersji językowej, na regionach UK i USA pobiera z polskim dubbingiem. :frog: Jakieś rady by zagrać z angielskimi głosami?

Opublikowano

ten Dead Rising Triple Bundle Pack na XONE jest dostępny tylko elektronicznie (nie ma pudełkowej wersji?)