Opublikowano 22 grudnia 20168 l Pytania. W liście gier ze wstecznej nie ma cen tylko od razu opcja zainstaluj. O co chodzi, mam gold tego za zlocisza ale gry przecież są płatne... Drugie pytanie. Dodałem kartę płatniczą i nawet tego golda kupiłem ale nie mogę Burnout ani Lost odyssey pobrać bo zamiast pobierz jest zobacz cenę a później wyskakuje komunikat że muszę metodę płatności zarejestrować co przecież zrobiłem. Sorry za nieogar ale kurde nie mogę się tego nauczyć. Inaczej niż w psstore.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l adres masz na ten sam kraj co konto? jak założyłeś konto na pl to adres robisz na pl, jak usa to dane z usa itd
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Mam konto w Polsce i adres w Polsce. Wpisałem tylko nazwę ulicy. Mam podać dokładnie?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Mam konto w Polsce i adres w Polsce. Wpisałem tylko nazwę ulicy. Mam podać dokładnie? co się stało z Game Time?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Przestał się kręcić :-) Ja przestałem kręcić około 10 odcinka. Później ekipa kilka odc później się rozjechala. Fajne czasy były wtedy :-)
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Dalej nic. Zatrzymuje się na "ten kanal zakupu wymaga posiadania rozliczeniowego dodaj ważny instrument płatniczy" który dodałem w końcu Gold wykupilem :-)
Opublikowano 25 grudnia 20168 l To Lost Oddysey można jeszcze pobierać za darmo czy się spóźniłem? Można jak najbardziej, jeszcze jak.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Dzięki za info. M$ serio się stara z tą kompatybilnoscią i to za free. Poprawiają jeszcze wydajność i grafikę. Szacun. Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ciekawe jaki ruch na serwerach. Moja najbardziej ogrywana gra na 7mej generacji, 250 godzin słodkiego, krystalicznego miodu
Opublikowano 10 stycznia 20178 l BC 2 najlepsze multi w jakie grałem, kopia z allegro już zamówiona. Liczę na ruch na serwerach, na poprzedniej generacji coś ok 180 godz przegranych. BC 2 i Ni No Kuni to najlepsze wg mojej opinii gry z poprzedniej generacji.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Nie jest tak różowow. Wczoraj na Arica Harbor było 5vs6 (najpopularniejsza mapa na Conquest). Odpaliłem Conquest w dowolnej mapie - wrzuciło mnie najpierw na Kanał Panamski - 3vs2. Spróbowałem drugi raz... Arica Harbor 2vs1.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Zaskoczeniem jest, że serwery w ogóle są jeszcze aktywne. Edytowane 11 stycznia 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Kiedys w goldzie bylo wiec ludzie pewnie zaczna grac i zrobi sie ruch na serwerach.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Jakby kogoś to interesowało to wystarczy zmienić region na UK przed ściągnięciem by mieć ME2 po angielsku :) Uruchamiałem dzisiaj instalowanie ME2 z płytowej polskiej wersji językowej, na regionach UK i USA pobiera z polskim dubbingiem. Jakieś rady by zagrać z angielskimi głosami?
Opublikowano 11 stycznia 20178 l ten Dead Rising Triple Bundle Pack na XONE jest dostępny tylko elektronicznie (nie ma pudełkowej wersji?)