Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Również dwójeczka mi się bardzo podobała. Znacznie bardziej od jedynki.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Tak jak pisze Suteq, dwójka była dobrym shooterkiem, zapamiętałem go głównie za dobrą muzykę i fabułę - pamiętam, że tam jakieś fajny twist był. Trójki nigdy nie przeszedłem, ale chyba obecnie już nieco za późno na granie w nią, pewnie się postarzała, a tak dobra jak dwójka pewnie nie jest. Edytowane 15 kwietnia 20178 l przez Hum
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l EDIT: Nowy gry z 25 kwietnia Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Dla mnie ta trylogia to jedne z najlepszych gier poprzedniej generacji.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l W trójkę nie grałem bo ponoć cienka ale wezmę sie za nią jak wrzuca do EA access
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l W trójkę nie grałem bo ponoć cienka ale wezmę sie za nią jak wrzuca do EA access W trójce najwięcej strzelania ale zimowe klimaty wynagradzaja z nawiązką. Naprawdę jest gęsto zwłaszcza w opuszczonych bazach. Dla mnie jedynka, trójka i na końcu dwójka.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Rozumiem, że są różne upodobania, ale trójka to dno totalne. Żadne "zimowe klimaty" nie wynagrodzą tego, że w co drugim czy co trzecim pomieszczeniu wypadają na nas hordy przeciwników rodem z Dead Rising. Klimat zaszczucia i niepokoju całkowicie uleciał z tej części i zrobił się z tego szuter i to kiepski, bo mechanika Dead Space słabo się nadaje do starć z przeciwnikami w takich ilościach.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Mnie się trójka podobała, po hejcie jaki spłynął na Dead Space 3 w okolicach premiery spodziewałem nijakiego shootera z którego uleciał klimat poprzedników, z poziomem trudności niemożliwym do ukończenia bez opłacenia wcześniej mikropłtaności. Mile się więc zaskoczyłem bo dostałem kolejną trzymającą poziom część a hordy przeciwników IMO gorsze były w końcówce Dead Space 2 Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez asax
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Do tego dochodzi tryb kooperacji.Dead Space - kapitalna seria. Aż dziw, że w dobie reedycji wszelakich nie zaoferowano graczom trylogii w jednym pudelku. Ale od czego jest wsteczna kompatybilność na XO.
Opublikowano 4 maja 20177 l Ja liczę po cichu na Dodonpachi Resurrection. Mam pudło na X360, przeszedłem, ale chętnie bym pograł na Xone od czasu do czasu. A tak na marginesie są już Guwange i Ikaruga we wstecznej. Edytowane 4 maja 20177 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 maja 20177 l Może też wreszcie doczekamy się Raiden Fighters Aces,gra nie miała u nas szczęścia do wydawców to we wstecznej mogło by się udać.
Opublikowano 15 maja 20177 l Dam to tutaj. Proszę Was o pomoc z Forzą Horizon numer 1. Jak wiadomo gra jakiś czas temu została ściągnięta ze sklepiku M$ i nie można jej kupić. Wklepać można jednak zdrapki na pełną wersję i te działają. I tutaj mam 2 pytania. Pierwsze: gdzie można dostać zdrapke na dodatek Rally Pack i VIP? Chodzi mi tylko o te DLC z trofeami. Wersja EU z PL. To pierwsze jest na chyba na Amazonie ale cena nieciekawa. I drugie: osoby, które mają grę i dodatki - czy wszystko działa we wstecznej na Łanie? Czytałem, że są jakieś problemy i że dodatki nie chcą się zaciągać, czy też gra ich nie widzi. Na 360 ponoć jest OK. Ma ktoś może jakieś info w tych kwestiach? Będę wdzięczny za pomoc, bo chciałbym jednak gierkę mieć w miarę pełnej edycji (te pojedyncze samochody aż tak ważne nie są) :-) Ja mam dokupiony Rally Pack do Forza Horizon i wszystko działa jak trzeba. Początkowo były problemy z połączeniem z serwerem (za którymś razem dopiero udało mi się połączyć ze sklepem w grze) ale później to ogarnęli i działało dobrze. Edytowane 15 maja 20177 l przez Kris77