Opublikowano 24 października 20177 l no dojdzie do kolekcji gier do pobrania w ramach Xbox Game Pass.
Opublikowano 24 października 20177 l Gry z X360 na XOX jeszcze bardziej podrasowane a gry z klasycznego Xa nie są zwykłymi portami a remasterami z bajerami za free
Opublikowano 24 października 20177 l BC już dostępne? Ktoś już gra w NGB?Od 17:00 są dostępne wszystkie gry poza NGB. EDIT: NGB już działa Edytowane 24 października 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 24 października 20177 l Myślałem że ściągne NGB pod pierwsze wydanie Ninja Gaiden jednak konsola nie rozpoznaje gry,pewnie będzie tak samo jak pojawi się JSRF ,ze składakiem Jet Set Radio Future / SegaGT 2002,trzeba będzie kupować ponownie te same gry.
Opublikowano 24 października 20177 l Ngb to taka wersja goty zwykłego ninja gaiden. To tak jak byś miał Wieśka 3 i liczył że za friko wpadnie Ci krew i wino oraz serce z kamienia Ngb posiada hurracane pack 1&2 Edytowane 24 października 20177 l przez maciekww28
Opublikowano 24 października 20177 l Wygląda za(pipi)iście. Na zwykłych x1 nie ma upgradeu do grafy i animacji?
Opublikowano 24 października 20177 l Na X1 i X1S 4 razy wyższa rozdziałka w porównaniu do oryginału (na X1X 16 razy).
Opublikowano 24 października 20177 l Kosmos. To w takim razie proszę teraz Fatal Frame I Silent Hill 2
Opublikowano 24 października 20177 l Ngb to taka wersja goty zwykłego ninja gaiden. To tak jak byś miał Wieśka 3 i liczył że za friko wpadnie Ci krew i wino oraz serce z kamienia Ngb posiada hurracane pack 1&2 Huraganowe były do ściągnięcia z free dla posiadaczy NG,a NGB miał już dlc na płycie,ot i cała różnica miedzy wersjami.Nie wiem co ma do tego jakieś friko krew i wino,nie wspominając już o sercu z kamienia.
Opublikowano 25 października 20177 l No nie do końca - sporo zmian jest w samej grze (inaczej rozstawione save pointy, bossowie mają pomagierów itd). Anyway - pograłem trochę wczoraj i powiem że jestem w szoku jak to wygląda. Grafa jest ostra (poza cutscenkami), wszystko działa płynnie - na prawdę nie widać że to tak stara gra. Mogliby wg mnie spokojnie wydać to w pudle jako remaster.
Opublikowano 25 października 20177 l Huragany o wiele więcej zmieniały - dodały chocby intercepta którego na próżno szukać w jakiejkolwiek części.
Opublikowano 25 października 20177 l porównanie framerate'u ależ ta gra słabo chodziła na pierwszym Xboxie
Opublikowano 25 października 20177 l Kij tam z OG Xbox, przecież to na 360 chodziło jeszcze gorzej. Nie grałem nigdy w oryginalnego NG/NG Black, może mi ktoś powiedzieć, czy Sigma na PS3, Sigma+ na Vitę były oparte na NG czy NG Black? Jak się ograło (ledwo, ugh) sigme na ps3, to warto się zainteresować blackiem?
Opublikowano 25 października 20177 l Musze mieć tego KOTORA :O Rayos - to to samo co NGB tylko w sigmie są zmienione niektore encountery, czasowki, dodanych paru nowych bossów, broń i grywalna Rachel. Ale warto się mimo wszystko zainteresować -niektóre rzeczy są trudniejsze niż w sigmie, a niektóre łatwiejsze.
Opublikowano 25 października 20177 l Musze mieć tego KOTORA :o Rayos - to to samo co NGB tylko w sigmie są zmienione niektore encountery, czasowki, dodanych paru nowych bossów, broń i grywalna Rachel. Ale warto się mimo wszystko zainteresować -niektóre rzeczy są trudniejsze niż w sigmie, a niektóre łatwiejsze. Nie zapominajmy o naważniejszej różnicy. W NGB była jucha dekapitejszyn gore, a w Sigmie jakieś fioletowe (pipi).
Opublikowano 25 października 20177 l Black to był sztos. 2 miałem problem skończyć, a 3 przeleciałem żeby szybko zapomnieć. Szkoda gry... W sumie mogli dorzucić acziwy- nawet te z Sigmy :) Byłoby co robić na tych misjach :)
Opublikowano 25 października 20177 l Ale w Huricane packi juz nie pogramy nie? Bo nie mam skończonej gry a widzę że rankingi wyłączone. Gdzieś czytałem że już się na da odpalić.
Opublikowano 26 października 20177 l Na polskim regionie są dostępne tylko 3 gry z pierwszego Xboxa: KotOR, Prince of Persia i Red Faction 2. Reszta gier wymaga płytki albo zmiany regionu konta (nie konsoli). Podejrzewam, że posiadacze Game Passa mogą pobrać NGB zmieniając region konsoli np. na USA, bo w przypadku abonamentów nie obowiązują restrykcje Marketplace. Edytowane 26 października 20177 l przez Vexilium