Opublikowano 23 października 20186 l To proste, kolega z plastiku chodzi po przeróżnych tematach i daje minusy tym, którzy ośmielili się zminusować jego
Opublikowano 23 października 20186 l Za kazdym razem jak widze nowy post to wchodze z nadzieja ze wreszcie zobacze Ninja Gaiden 2 i za kazdym razem wychodze zawiedziony. Ehh Chociaz Max Pejn 3 tez bylby na propsie.
Opublikowano 23 października 20186 l Godzinę temu, Bansai napisał: Za kazdym razem jak widze nowy post to wchodze z nadzieja ze wreszcie zobacze Ninja Gaiden 2 i za kazdym razem wychodze zawiedziony. Ehh To jest doprawdy niepojęte. W Ninja Gaiden Black można zagrać na koksie w niewiarygodnie dobrej jakości, a w NG2 i NG3 ni chu chu
Opublikowano 30 października 20186 l Bardzo fajna gierka. Szkoda, że kontynuacja okazała się gó.wnem.
Opublikowano 30 października 20186 l Jedynka świetna przygoda, swego czasu jakie były boje czy nie jest to lepsze od God of Wara ( od kilku części zdecydowanie ). Dwójka już słabsza, ale generalnie zapamiętałem ją nieźle. Tak czy siak super wrzut do wstecznej. Teraz Max Payne 3 proszę
Opublikowano 30 października 20186 l Zrobię drugie podejście do Castlevania za pierwszym razem mnie odrzuciło
Opublikowano 30 października 20186 l Fajna gra, trochę nierówna ale zdecydowanie warta świeczki ogrania
Opublikowano 30 października 20186 l Castlevania: Lords of Shadow to jedna z trzech najlepszych gier w jakie w życiu grałem...
Opublikowano 30 października 20186 l 9 minut temu, Czezare napisał: Castlevania: Lords of Shadow to jedna z trzech najlepszych gier w jakie w życiu grałem... Solidna gra ale u mnie się nawet nie łapie do top 10 Castlevanii.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Max Payne 3 w angielskiej wersji, po wrzuceniu do polskiego dasha xboksa zasysa łatke w PL? Pytam bo nie pamiętam, juz nie chce mi sie czekać a zrobić co do Maxa należy, enty raz Edytowane 13 listopada 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 13 listopada 20186 l 58 minut temu, kubson napisał: Max jest we wstecznej? Nie. Odpalam wyslużona 360tke Bede wdzieczny jak ktoś potwierdzi to o co pytalem. Edytowane 13 listopada 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 14 listopada 20186 l 11 godzin temu, II KoBik II napisał: Nie. Odpalam wyslużona 360tke Bede wdzieczny jak ktoś potwierdzi to o co pytalem. Kurde, sam sie nad tym zastanawiam czy bie wygrzebać x360 i na stałe podłączyć do tv bo niekotrych gierek brakuje:/ tylko ze pewnie i tak nie będę grał, a poza tym patrząc teraz na pada od x360 to taka trochę bieda i zabawka xD
Opublikowano 14 listopada 20186 l FF XIII w 4k dali chociaż te filmy w 1080 p? Bo pamiętam że na xbox były jakoś mocno skompresowane i gównianie to wyglądało przy ps3.
Opublikowano 14 listopada 20186 l To przecież ta sama gra, a nie sądzę aby systemowy emulator potrafił robić takie rzeczy jak "odkompresowanie" filmików. Na bank wygląda to tak samo
Opublikowano 14 listopada 20186 l 2 minuty temu, oni napisał: To przecież ta sama gra, a nie sądzę aby systemowy emulator potrafił robić takie rzeczy jak "odkompresowanie" filmików. Na bank wygląda to tak samo czyli rozmazane (pipi) ale w 4k xD
Opublikowano 14 listopada 20186 l 12 godzin temu, kubson napisał: Max jest we wstecznej? Moje małe insajderskie info mówi, że jest szansa na Maxa w BC.