Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jak z grą w coop w Borderlands jest? Historia jedzie od początku, czy można w dowolnym momencie dołączyć, chociaż w sumie to byłoby bez sensu?

Planuję pokończyć, co mam do skończenia i może też wieczorami miałbym czas na kooperację po 16 marca.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

O co chodzi z wersjami trial w EA Access? Ja mam na rok wykupione. Mogę niby przez 10 godzin pograć w Fifę 16 i przez kolejne 10 godzin w nowego NFS'a? Jestem teraz w pracy ale wieczorem to sprawdzę! :-D Wyczuwam w nocy tryb kariery Valencią w La Liga do samego rana! Save mi przejdzie?

Opublikowano

O co chodzi z wersjami trial w EA Access? Ja mam na rok wykupione. Mogę niby przez 10 godzin pograć w Fifę 16 i przez kolejne 10 godzin w nowego NFS'a? Jestem teraz w pracy ale wieczorem to sprawdzę! :-D Wyczuwam w nocy tryb kariery Valencią w La Liga do samego rana! Save mi przejdzie?

Udostępniają pełną wersję gry kilka dni przed premierą do wykorzystania 10h. Możesz i w Fife i w NFS i w Star Warsy a ostatnio też nowe Plants vs Zombies Garden Warfare 2 dali. Świetna sprawa. Tak, save przejdzie ;) Do tego z tą usługą jest bodajże -10% na wszystkie produkcje cyfrowe EA w marketplace ale jak się mylę w czymś to niech mnie ktoś poprawi.

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

W EA Access zaczynają się pojawiać gry dostępne we wstecznej kompatybilności. Na pierwszy ogień poszło Plants vs. Zombies (nle mylić z PvZ: Garden Warfare), które jest dostępne od dzisiaj :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja już mam na dysku. Będzie jeszcze coś w tym miesiącu oprócz Lords of the Fallen?

Opublikowano

A jeszcze coś na One?

Masz 5 gier na One przecież. Sherlocka i Styxa oraz Bordery i Supreme Commandera w BC.

Opublikowano

No wszystkie już pobrałem. A Borderów i Supreme nie mogę pobrać bo jeszcze nie dodałem z poziomu strony. A wtedy będzie wołać wybór metody płatności? Chciałem tak zrobić z Wiedżminem 2 ale błąd wyskakiwał. 

Opublikowano

No to dodaj paypala i po problemie. 

Opublikowano

gra ktoś w weekend albo dziś wieczorkeim w borderlandsa? :lapka: grałem ze 2h max na PS3 tylko, więc będzie świeże doznanie :D 

Opublikowano

No wszystkie już pobrałem. A Borderów i Supreme nie mogę pobrać bo jeszcze nie dodałem z poziomu strony. A wtedy będzie wołać wybór metody płatności? Chciałem tak zrobić z Wiedżminem 2 ale błąd wyskakiwał.

Można już dodawać gry x360 z poziomu konsoli xbox one w preview. Tylko nie ma tych gier w kafelku games with gold a trzeba je ręcznie znaleźć w sklepie. Na Supreme commander i wiedźmina 2 się spóźniłeś. Tak, to gry z starego marketplace, który jest w innym systemie niż nowy Windows store. Będzie wołać o konto paypal z podpięta karta lub kartę płatnicza podpięta do konta MS.

gra ktoś w weekend albo dziś wieczorkeim w borderlandsa? :lapka: grałem ze 2h max na PS3 tylko, więc będzie świeże doznanie :D

Jak mi się zassa mogę pograć. Grałem góra 2h w borderlands na PC, ale mi gra nie przypadłą do gustu na moim piecu. Może na konsoli się przekonam do lepszej wersji.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Też mogę dzisiaj spróbować zagrać, na PC pograłem kilkanaście godzin i przez ten czas bawiłem się dobrze, ale potem okazało się, że gra jest bardzo powtarzalna i po prostu mnie znudziła. Może w co-opie będzie ciekawiej...
Opublikowano

Jutro wieczore wstępnie z Sutem jesteśmy umówieni na Borderlandsy, można by się równie dobrze podpiąć jeszcze kogoś, lub gdzieś dołączyć. Jak coś, to walcie śmiało na xbl. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mogę też pyknac zawsze więcej to lepiej

Opublikowano

No to mamy komplet

Opublikowano

Trochę plany mi się zmieniły i może dziś mnie nie być. Się okaże.

Opublikowano
Mogę też pyknac zawsze więcej to lepiej[/quotei jak tam dzialamy cos?

Mogę też pyknac zawsze więcej to lepiej

I jak tam dzialamy cos?
Opublikowano

Chodź jesteśmy akurat w grze