Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dla reszty 35 zł.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Kupiłem dziś kod na golda na 3 miesiące z cdkeys.com i jak go wpisuje na stronie to mi wyskakuje:

Spróbuj jeszcze raz. Jeśli problem się powtórzy, poinformuj nas....

Zły kod czy o co chodzi?

Edytowane przez zagroo

Opublikowano

W innym temacie u osoby, która pierwsza info wrzuciła ;)

Opublikowano

Dlaczego w menu EA ACCESS napisane jest że FIFA 17 dostępna od 22.09 ... miało być 10 dni przed premierą , czyli od 19.09 !!!  :shok:  :blink:  :down:  :(  :/  :negative:

Opublikowano

Jakoś tak bez szału.

Opublikowano

Po raz pierwszy od dłuższego czasu nie ma dla mnie ani jednej interesującej gry. 

Opublikowano

No ja nie mam zamiaru nic innego z tych gier pobierać.

Opublikowano

The Escapist chętnie sprawdzę. I am alive mam na uplayu, a reszta to lekka bieda. 

Opublikowano

Nie mieć golda w październiku, gdy wszyscy będą grać w fh3 i gow4, to fail chyba większy niż gry z gwg na ten miesiąc.

Opublikowano

The Escapist fajnie ze bedzie, reszta bez szału

Opublikowano

nie można ściągać jeszcze FIFY 17

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Da się, wejść do appki ea access, potem kliknąć w lewym dolnym rogu na ten kwadracik/prostokącik (chyba niebieski jest), wtedy przeniesie do store gdzie klikamy na bezpłatne demo i zaczyna pobierać 40 gb. Ludzie już grają i streamują.

Opublikowano

aaa chyba że, myślałem że to zwykłe demko