Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Mordor? W PSX 207 Sunset dostał 7/10, a Cień Mordoru 10-/10, więc no pomyśl jakie fajne musi być...

:oh_you::kaz::yao::Coolface::ragus:

Nie no taki średniaczek raczek. Przy piwku można pograć, ale jakieś tam dobre to to nie jest. Choć jeśli chodzi o gierki na podstawie LotR to jedna z lepszych.

Opublikowano

https://www.ea.com/news/coming-soon-to-access-summer-2017?utm_campaign=ea_hd_ww_ic_ic_twt_eaxoxquarterly-07072017-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=33476&ts=1499454822056&isLocalized=true

W EA Access pojawiły się wszystkie dodatki do Battlefronta, a wkrótce będzie można zagrać w pełne wersje Battlefield 1 i Titanfall 2 :D

Opublikowano

Pewnie to pytanie padło milion razy ale mam problem z pobraniem Kane & Lynch 2 w goldzie. Próbowałem ściągnąć grę przez konsolę, przez przeglądarkę i zawsze mam do zapłaty 59 zł. Podpiąłem kartę pod konto bo wszędzie pisali że trzeba to zrobić ale dalej jest to samo. Ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje? Z grami na XOne jest wszystko w porządku.

Opublikowano

Region mam Polska i jestem w Polsce.

Ale region Polska masz ustawiony w konsoli, czy zakładałeś na Polskę? Bo to duża różnica.

Opublikowano

Wszystkie dane podawałem zgodnie z prawdą, czyli na Polskę.

Opublikowano

No to wszystko jasne. Mam triala 14 dniowego. To ciekawe że działa na grach z One a tych z 360 nie obsługuje :) Dzięki za rozwiązanie problemu!

Opublikowano

No w sumie logiczne bo jak gry z x360 zostają na zawsze to można by te co są w goldzie kupować trialem 48h. Dzięki chłopaki za wyjaśnienie :)

Opublikowano

Sorry że się podepne, czyli jeżeli pobiorę grę w ramach posiadania abonamentu gold to będę mogła uruchamiać te  gry po jego wygaśnięciu ? (xbox 360).

Opublikowano

Na One działa tylko w okresie abonamentu a na 360 nawet jak Ci się skończy bo gry w ramach 360 GwG są już Twoje na zawsze

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Jakby ktoś szukał, to jest teraz promo na miesięczny dostęp do EA Access :)

Dodatkowo przy polubieniu profilu na FB dostajemy kod na 5% (dostępne tylko dla zalogowanych). Najlepiej wychodzi przeliczenie z GBP - ja za 3 sztuki płaciłem ledwo ponad 26 zł :)

http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/ea-access-1-month-subscription

Opublikowano

Coś mi się popsuło z kontem EA Access. Ważność była do wczoraj (12.07), wykupiłem abonament znowu na rok. Przyszedł mi mail, że abonament został anulowany, potem że ważność jest do 12.07.2018. Na stronie w historii zakupów jest transakcja, ale w subskrypcjach pokazuje że abonament nie jest aktywny. Na konsoli też nie działa.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba musiało minąć 24h bo coś mi na maila przyszło. W domu sprawdzę czy działa.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka