Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Gwinta uwielbiam. Ze 200h spędziłem w stand alone wersji do momentu jak zmienili na 2 rzędy :p

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest tam jakiś tym jakiś tutorial? Gwinta w W3 odpuściłem przy pierwszej misji.

Jest tutorial. Nudny jak flaki z olejem, ale dobry na wprowadzenie dla kogoś kto spróbuje ogarnąć mechanikę, szczególnie, że od czasów W3, w samych zasadach Gwinta zmieniło się sporo.

Opublikowano

Ładna śmieciarka xd No nic może za miesiąc się uda 

Opublikowano

Spoko to deliver US the moon po patchu da radę grać na Xbox one x. Wróciłem do gry i już nie ma klatkowania takiego jak wcześniej, a gra naprawdę spoko. Wiadomo najlepiej grać na pc, ale jak ktoś tak jak ja nie ma zbyt mocnego pc to gra i tak warta sprawdzenia w game pass. 

Opublikowano

Out 

• Metro Exodus
  • Life is Strange 2
  • Shadow Tactics – Blades of the Shogun
  • ACA Neogeo Metal Slug X
  • Neon Chrome
  • SteamWorld Dig 2
  • Die For Valhalla 
  • The Flame in the Flood
Opublikowano

jeżeli ktoś jeszcze jakimś cudem nie ograł LiS2, a się wahał, to serdecznie polecam. bardzo spoko opowieść o braciach i porypanych ludziach. do tego soundtrack i

są cycki

:thumbsup:

Opublikowano

shadow tactics rozgrzebane a lis2 nie zaczety xd no nic moze kiedys

Opublikowano

Dwie gierki, o których nie było mowy w ostatnim "coming soon" są w GP

West of Dead

Nightcall

Opublikowano

West of dead nie polecam straszne drewno, szkoda sciagac 

Opublikowano

observation i messenger :fsg:

Night call polecam sprawdzić ale niestety nie porwało. Sam się rzuciłem na wersje pc ale po pierwszym zachwycie potem powtarzalność się wdaje. Może kogoś chwyci bardziej ale dla mnie zbyt w pewnym momencie monotonne. Nie byłoby to nawet takie złe w końcu to gra visual novel / detektywistyczna ale fabuła zaczyna po połowie gry się rozmywać. Niektóre dialogi i niektóre postacie bardzo dobrze napisane a inne źle lub średnio.  Jak fabuła jest srednia to dla mnie skreśla visual novel. Same zagadki i szukanie poszlak spoko. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kurła poluje na wrc 8 od jakiegoś czasu, a gold niedawno się skończył i w sumie miałem nie przedłużać bo nie mam czasu na online :sapek: 

może chociaż z tej okazji jakąś dobrą promkę na samo wrc 8 gdzieś rzucą

Opublikowano

Fajnie pasuje mi, ciekawe jak ten kosz 

Opublikowano

Tak tylko na szybko pytanko:

SSX3 z klocka ma wsteczną z One? 

Ok. Sklepik mi pado, że będzie działać. Kurła gdzie te mordki z EA BIG produkujące takie wyczesy? :frog:

Edytowane przez II KoBik II