Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jak miło. Od jakiegoś czasu chciałem nadrobić Mirror's Edge i wrócić do pierwszego festiwalu horizon, który podobał mi się o wiele bardziej niż drugi. MS <3

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Abonament kupiony, już szykuję silniki :banderas:

Opublikowano

mam na nośniku 3 kupione w styczniu razem  :) jakoś nie mogłem się zabrać za uruchomienie stwierdziłem że będzie idealne w grudniu jak powinienem ogrywać dużego assasynka

ehmm, to coś jakoś kiedyś się pomyśli ten tego :ogor:

Opublikowano

O co chodziło kiedys z ta cebula odnosnie ea access ze zwracalo 15zl? Dalej to dziala czy to jakis blad był? Pytam z ciekawości

Opublikowano

Plantsy 2 czasem nie miały być teraz w EAA?

Opublikowano

No właśnie nie ma. Wczoraj sprawdzałem wielokrotnie, dzisiaj przed obiadem też i nie ma :(

Opublikowano

Bitwa na miecze? :> jasne, we friendach się mamy to zgadamy jakoś. Głównie gram po południu i wieczorami.

Opublikowano

a jednak nie miałem cię w znajomych, hmm, wydawało mi się że dodawałem kiedyś. anyway spoko, wieczór dobra pora na gangbang roślinkami.

Opublikowano

też jestem chętny na kalafiora łobuzy111!!!

Opublikowano

potwierdzam. 25 giga już się ściąga.

Opublikowano

to sa pojedyncze wozy z comiesiecznych partii samochodow w ramach season passa, tak? 

Opublikowano

Ty Vex to chyba codziennie na tym marketplace siedzisz :D

Opublikowano

Ty Vex to chyba codziennie na tym marketplace siedzisz :D

Nie, śledzę tematy o Xbox One na Reddicie i stamtąd głównie mam takie informacje :)

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

teraz w goldzie forza horizon szkoda myslałem że ten rpg on dopiero 15 września :(

Jest już przeciez. Wszedłem do marketu z poziomu appki na Win10 i dodalem do sciągania.