Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Karte masz podpiętą?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Tak. Do tej pory nie było problemów a z tą pozycją jest.

Opublikowano

Pisz do supportu

Opublikowano

Tak mam w PL. Dostałem info że nie jestem pierwszy ktory ma z tym problem. Mam usunąć konto z konsoli i założyć jeszcze raz. Sprawdze wieczorem.

Dziwne że nawet przez stronę nie da się zakupić.

Opublikowano

Ja jak wyżej dodałem przez stronę z ukrytym Vpnem na USA. Inaczej się u mnie nie da. Ani na One ani na 360.

Niepodziałało.

Edit.

Sprawdziłęm na UK bo nawet nie wiedziałem na jaki region byłem zarejestrowany. Poszło

Edytowane przez Kukles

Opublikowano

Mam koda do oddania na miesiac EA Access. Bylo w bundlu z Fifa, nie wiem czy to jakis trail czy cos.

Opublikowano

W jakim okresie zazwyczaj wrzucają Fifę do EAccess? :) Czy nie da się tego przewidzieć. Zastanawiam się nad kupnem siedemnastki ale jakby mieli wrzucić np. w Grudniu to chyba wytrzymam :cebula: Gorzej jakby to miało nastąpić na wiosnę.

Opublikowano

fifa 16 dopiero w kwietniu była w eaa

Opublikowano

Koniec kwietnia, tak było z każda fifa póki co

Opublikowano

Do skarbnicy The Vault dodaliśmy pakiet gier Xbox LIVE Arcade. Każdy abonent może teraz zrelaksować się w Throwback Pack zawierającym sześć gier zręcznościowych produkcji PopCap:

- Heavy Weapon™
- Bejeweled™ 2
- Bejeweled™ 3
- Feeding Frenzy™
- Feeding Frenzy™ 2
- Zuma™

Przed końcem roku dodamy do The Vault jeszcze więcej hitów takich jak:

- EA SPORTS™ UFC® 2
- Mirror’s Edge™ Catalyst
- Star Wars™ Battlefront™

Oczywiście abonenci mogą przez 10 godzin prowadzić wojnę totalną w Battlefield™ 1 w ramach przedpremierowej wersji próbnej, która rusza 13 października.

ŹRÓDŁO: http://www.ea.com/eaaccess/pl_PL/news/coming-soon-fall-2016.html

Opublikowano

Aaa więc to dlatego te 6 gierek pojawiło mi się w "do instalacji". Tylko, że ja ni mom EAA, także ten, hmm...

Opublikowano

Trzeba brać na rok, żeby widzieli że to się opłaca i dalej rozwijali usługę - jakby jeszcze doszedł któryś Skate i seria Mass Effect..

Opublikowano

Jakby jeszcze ktoś nie ograł Unravel, to polecam. Super platformówka, z elementami logicznymi z extra grafiką. Brakuje mi takich gierek, a dzięki Ea acces miałem możliwość ograć ten tytuł. 

Opublikowano

EA strzeliło w 10 z tym programem. Wszyscy jak kupowali ich gry tak pewnie dalej kupują za full price albo zanim gra trafi do EAA, bo w końcu to w 95% gry, które wychodzą regularnie co rok-dwa lata i w momencie wejścia do programu można powiedzieć, że gry są już "przestarzałe", a abonament pewnie kupują w większości ludzie, którzy wcześniej albo specjalnie się tymi grami nie interesowali, ale psie pieniądze można ograć albo i tak rezygnowali z ich gier na rzecz innych produkcji.

EAA ma taką istotną przewagę nad grami z Golda czy Plusa, że cała pula wszystkich gier jest dostępna cały czas dla każdego. 

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że jest to też fajna opcja, dla kogoś kto dopiero się zaopatrzył w bonera i nie bardzo ma w co grać