Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli od dziś przez prawie 2 tygodnie? Wow. Obczaję Mass Effecta.

Od dzisiaj przez tydzień (chociaż nie ma konkretnego dnia podanego w tym momencie). 12-20 było rok temu, po prostu powtórka akcji.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ale trzeba cała konferencji oglądać? Ja mam rano na 8 do roboty :(

Wyluzuj. Ja mam na 7, a do tej 1 w nocy posiedzę. E3 jest raz w roku, dasz radę.

Opublikowano

Dostał ktoś coś za trgo mixera? Oglądałem cała konfe na konsoli przez te apke i nic nie dostałem chyba

Opublikowano

Ja jeszcze nic nie dostałem, ale info na stronie Mixer'a jest, że do tygodnia czasu będą przyznawane te gry i jak ktoś po upływie tygodnia dalej nie ma gier w bibliotece a oglądał konfę, to trzeba do nich napisać. Myślę, że nie będzie problemu z otrzymaniem gier i na cebulę też ludzie wychaczą te tytuły (kto nie oglądał a do nich napisze, to dostanie te bonusy).

Opublikowano

oglądłem na laptopie na stronie mixera zalogowany do konta microsoftu.

Właśnie wróciłem do domu a wszystkie gry już są zainstalowane. 

Mój Boże tyle dobroci za darmo <3 Nie mogę się doczekać aż kolejny raz zagram w Banjo i Conkera. Do tego wreszcie sprawdzę Kameo i Perfect Dark Zero które mnie omineły na 360-tce 

Opublikowano

Rayos a byłeś zalogowany w mixerze?

Opublikowano

Ja się zalogowałem na Mixerze. Założyłem konto przed konfą. Wydawało mi się, że przez Xboxa automatycznie jest zlinkowane, ale chyba nie było. Wpisałem ten kod do linkowania na stronie po konfie i pokazuje mi, że konta są połączone.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Byłem. Zobaczę jak wrócę na mieszkanie, może już mam :)

Opublikowano

faktycznie, dostalem, pomimo tego ze mam rare replay zainstalowany z plyty i gierki tez, to wsio mi sie dodalo do kolejki i sie sciaga, beka 

Opublikowano

Da radę to jakoś sprawdzić bez konsoli? Próbowałem wczoraj oglądać z iPada i komórki (android) przez apkę. Chodziło tak fatalnie - przede wszystkim nie łączyło, że oglądałem na yt. Później na komórce przez stronę wszedłem na tego mixera. Działało ale przycinało. Jestem na urlopie i będę dopiero w sobotę. I nie wiem czy te kilka minut mi pozwala mi na załapanie się na tą cebulę :/