Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Jeszcze jakby się dało w końcu w xboxsiku swoja muzę odpalić. I zapodać soundtrack z całej trylogii. ahhh.  :woot:

przecież jest apka :) simple background player

Przeciez jest Groove Music stacja, czyli wasza muzyka z OneDrive, wiesz juz mozecie szykowac playlisty

Opublikowano

Groove Music nie działa w Polsce. Jest w Polsce apka, ale działa tylko lista offline, a nie online która będzie konieczna do uruchomienia w grze.

Opublikowano

wy(pipi)ana deluxe edyszyn właśnie się ściąga, 47,35 giga :obama:

Opublikowano

Słucham tej stacji Epitaph Records - ależ będzie moc.

Opublikowano

nie no ultimate, sorki, mój błąd, złe napisałem :) 360 złotówek poszło z konta ale nie żałuje żadnej z nich :P

Opublikowano

No ja juz mam na dysku i kurde szkoda ze nie można tego odpalić :/ dobrze ze jest FH2

Opublikowano

Groove Music nie działa w Polsce. Jest w Polsce apka, ale działa tylko lista offline, a nie online która będzie konieczna do uruchomienia w grze.

Z tego co wiem to apka Groove nie będzie potrzebna, wystarczy wrzucić utwory na Onedrive

Opublikowano

Jeśli tak to byłoby super. Najlepsze utwory z jedynki w trójce to wtedy byłbym w 7 niebie.

Opublikowano

Co Wy tacy napaleni na tę edycję Ultimate? Ten Car Pass czy Vip Pass to aż takie deal breakery?

Opublikowano

bo to najlepsza  gra wyscigowa na swiecie i fajnie jest miec wszystko 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ja zostaje przy normalnej wersji, godrizon godrizonem, ale dawanie 300+ zl za pare dodatkowych cyfrowych aut to imo przesada ;) 

Opublikowano

Dostalem jakis kod od Ms na ten samochodzik z Halo wiec jakby ktos nie dostal to sie chetnie podziele.

Opublikowano

do kiedy maja te kody wysylac? bo ja gralem u siebie w mcc i nadal nic nei dostalem :( 

Opublikowano

Co Wy tacy napaleni na tę edycję Ultimate? Ten Car Pass czy Vip Pass to aż takie deal breakery?

Posiadacze tej wersji zagrają 5 dni wcześniej. Chyba będzie też zniżka na późniejsze DLC, już pal licho car passy ale , nie wierzę, że nie wydadzą czegoś na wzór Storm Island. A wtedy część pieniędzy się "zwróci".

Chociaż duże tytuły, zawsze kupuję w pudełkach, chyba się złamię i wezmę cyfrę  . Wygodniej mi będzie włączyć szybki wyścig przed pracą. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale przeciez ultimate nie ma season passa wiec duże dlc jak storm island i tak będzie trzeba kupić oddzielnie

Opublikowano

Ale przeciez ultimate nie ma season passa wiec duże dlc jak storm island i tak będzie trzeba kupić oddzielnie

Ale w przypadku FH2, było na nie 50% zniżki dla posiadaczy Ultimate.

Opublikowano

jestem kolekcjonerem, lubię mieć pełen garaż a w dlc zazwyczaj dają fury, które chętnie pomęczę, szczególnie w takiej grze jak horizon. vip w H2 dawał podwójny bonus w losowaniu, w przypadku wygrania auta również jego równowartość w $. dzięki temu nie martwiłem się o hajs i kupowałem jak szalony i mam wszystkie dostępne auta w garażu. vipy dodatkowo dostają prezenty, specjalnie pomalowane auta, dochodzą limitowane rywale. dla jednego nic, dla drugiego sporo. w FM nie muszę mieć ani vipa ani car passa, w horizon za to nie widzę innej możliwości :)

chris SP czy vip dawał wtedy 50% na sztormową wyspę? z tego co kojarzę to vip chyba.

Opublikowano

Chyba VIP

Dla mnie w tym roku rownież nie było innej opcji niż ultimate :lapka:

Edytowane przez kubson