Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Moge sie mylić, ale wydanie mi sie ze to działa tylko jeśli gre kupisz cyfrowo

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Tylko cyfra, tylko sklep MS.

Opublikowano

Kombinuje jak to ugrysc. Nie swedzi mnie placic 50 funtow za gierke (cyfrowa (pipi) dystrubucja in your ass).

@up dzieki

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Kombinuje jak to ugrysc. Nie swedzi mnie placic 50 funtow za gierke (cyfrowa (pipi) dystrubucja in your ass).

@up dzieki

To zmień region, kup do niego zdrapki i kup tam.

Opublikowano

Będzie można grać w coop z pecetowcami? 

Opublikowano

Z tymi banami to podejrzewam, że plota i celowe wprowadzanie klientów w błąd, bo w pierwszej kolejności po (pipi)e powinien dostać sklep za sprzedawanie gier przed premierą. Wysyłają wcześniej, to po to, żeby zdobyć jak najwięcej klientów, a że boją się konsekwencji, to klientom mówią, że bana dostaną, żeby nikt nie zaczął screenshotów, czy filmów z gry wrzucać. No ale kasa się zgadza, bo wiadomo, lepiej brać towar tam, gdzie dostanie się go najwcześniej ;)

nie, to chodzi o to że niektórzy przepłacają za wersję ultimate tylko po to by pograć 4 dni wcześniej, a tu się okazuje że mając zwykłą wersję można pograć jeszcze wcześniej

Opublikowano

jeżeli ktoś bierze ultimate tylko dla 4 dni wcześniej no to już jego problem :P 

Opublikowano

Dokładnie branie ultimate dla 4 dni wcześniej to głupota, dawno nie mailem takiego ciśnienia na ścigałkę

Obstawiamy w ile Colin skończy wszystkie mistrzostwa ?

Btw dalej nie mam kodu na warthoga :/

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przynajmniej wybrawszy Ultimate mogę szczerze powiedzieć, że nie tylko dla grania w weekend. Zdecydowanie bardziej opłacalna jest wypas wersja Horizona niż Gyrosów. Ktoś chętny na online od piątku? Teraz nawet singla można w coopie niby robić.

Opublikowano

Gyrosow kompletnie nie opłaca sie brać wersji ultimate

Ja w piątek będę cała noc pewnie cisnął raczej solo, ale można chwile pojeździć online

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Gdzieś czytałem że do 23 trwa rozsyłanie kodów, jak nie dojdzie to napisze do nich

Opublikowano

A czy w Ultimate beda wszystkie auta, czy bedzie jak w 2ce, gdzie nawet z sesson passem, vipami pojawialy sie pakiety odzielnie platne ?

Opublikowano

zawsze są jakieś dodatkowe pakiety więc i pewnie do H3 pojawią się kolejne, spoza CP.

Opublikowano

To jak ma to wygladac jak w 2ce, to w zyciu za Ultimate nie dalbym 350 zl...

Opublikowano

To jak ma to wygladac jak w 2ce, to w zyciu za Ultimate nie dalbym 350 zl...

No cóż, trochę cwaniaki z nich - głodzą do wtorku albo pozwalają bawić się cały weekend. Ale patrz na różnicę w cenie, nie na cenę jako taką.

Opublikowano

no z 2 strony nie nakładając embarga na sprzedaż, to pewnie jutro/pojutrze sklepy beda wystwaiac zwykle wersje.

I jasne - 160 zl, ale w 2ce nafajniesze fury ladowaly poza sesson passem, biorac tez pod uwage, ze wieksze dodatki byly do kupienia odzielnie wychodzi ze za te 160 zl dostajemy 30 dodatkowych fur, z czego pamietam polowa nawet nie chcialoby mi sie jezdzic... Te fajniejsze jak z Fast & Fourious, Playground itp. byly wiecznie platne dodatkowo - jak dla mnie lekkie dymanko.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W menu gry można znaleźć coś co się zwie expansion pass, więc coś czuje że będzie kilka większych DLC.

xTGSaDQ.png

Opublikowano

Ehh to ostatecznie za wszystko wyjdzie z 600plnów... :frog:

Edytowane przez kudlaty88