Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

nie umiem w forzathon, mzoe mi ktos powiedziec o co chodzi z tym pierwszym wyzwaniem zl ista zyczen na pustkowiu? bo zrobilem juz 2 jakies randomowe i nic mi nie wpadlo :(

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

nie umiem w forzathon, mzoe mi ktos powiedziec o co chodzi z tym pierwszym wyzwaniem zl ista zyczen na pustkowiu? bo zrobilem juz 2 jakies randomowe i nic mi nie wpadlo :(

mi wpadło za pierwszym razem, wybrałem jakiś łatwy skok w dal :P
Opublikowano

odpal i wygraj to z ferrarką la ferrarka.

Opublikowano

Tak w ogóle robisz to w odpowiednim samochodzie?
Edit.
Co ja gadam   :facepalmz:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Tu też jest błąd w tłumaczeniu. Trzeba ukończyć listę życzeń która KOŃCZY się na pustkowiu. Możesz więc stworzyć sobie własną gdzie zaczynasz np. w mieście i ustawiasz sobie na pustkowiu jakiś punkt docelowy.

Opublikowano

odpal i wygraj to z ferrarką la ferrarka.

Dzięki miśki za pomoc, wpadło właśnie :fsg: 

Opublikowano

Twarzą dodatku jest ford focus :-P wpadnie z czasem.

Btw ten ram runner HE to... nie kupujcie go, nie ma potrzeby, też wpadnie :x

Opublikowano

Twarzą dodatku jest ford focus :-P wpadnie z czasem.

Btw ten ram runner HE to... nie kupujcie go, nie ma potrzeby, też wpadnie :x

Dzisiaj mam jakieś zaćmienie umysłu.  Wstyd. Zwłaszcza, że Focus to mój pierwszy samochód.

oto on  <3

20150817_073322.jpg

Opublikowano

Screen ze Storm Island? ;)

Opublikowano

Nie ale drift był po prawdziwej storm. Ale autko wyszło prawie bez szwanku, oparło się na drzewku i wylądowało miękko w błocie. Parę zadrapań i wgniecenie z boku, które mi wyklepali. 

Opublikowano

Bardzo udany ten dodatek. Zupełnie inne warunki, zupełnie inne otoczenie i gra się jak w nową część. Usiadłem jakoś bez hajpu szczególnego, a mocno się wciągnąłem. Duży plus za pomysł z tym fajnym lodowym torem w centrum mapy.

Opublikowano

Nareszcie :3 śliczne to bmw mocno.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

kiedy ostatnio widziałeś seata w fm? w 2? aston pewnie dojdzie w którejś paczce. 

przy okazji przypominam że jutro forzathon, w którym można zgarnąć forda gt he albo bentelya gt3.

Opublikowano
  • Autor

Śnieży rozpierdol ukończony ale to jest dobre. Kilkanaście godzin grania a jak ktoś będzie chciał zaliczyć wszystkie mistrzostwa to jakieś ok. 20-25h pyknie.

Na +

- śnieży klimat, śnieg to śnieg a nie biała tekstura, czuję się jak w starych Colinach i RSC

- fenomenalnie oddane warunki atmosferyczne

- wygląda jeszcze lepiej niż podstawka  0_0 ten śnieg, zachody/wschody słońca, hdr i dbanie o detale  :obima:

- design świata

- model jazdy

- zróżnicowanie wyzwań

- system oceniania na 3 gwiazdki

Na -

- mało nowych samochodów 

- brakuje większych terenów leśnych

Mocne  9/10

Opublikowano

Pewnie bylo, ale czy ktoś z Was doświadczył w grze pół-sekundowych freezów podczas szybkiej jazdy? Zdarzają mi się systematycznie co jakiś czas, a mam za sobą już jakieś 20h. Wiem, że gra powinna trzymać betonowe 30 klatek, więc może problem leży gdzie indziej. Mam slimkę nówkę.

W google znalazlem fora, na ktorych ludzie skarzyli sie na podobny problem, a takze calkowite zawieszanie gry. Gra zawiesila mi sie tylko raz. Niestety rozwiazania freezow nie znalazlem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja również mam takie freezy. W okolicach premiery zdarzały się notorycznie, aktualnie dużo rzadziej więc przestałem zwracać uwagę. Dzieje się to tylko w trybie swobodnym, nigdy podczas wyścigów czy innych eventów. Nawet w trybie onlinie wszystko działa bez problemu.

Opublikowano

Pewnie bylo, ale czy ktoś z Was doświadczył w grze pół-sekundowych freezów podczas szybkiej jazdy? Zdarzają mi się systematycznie co jakiś czas, a mam za sobą już jakieś 20h. Wiem, że gra powinna trzymać betonowe 30 klatek, więc może problem leży gdzie indziej. Mam slimkę nówkę.

W google znalazlem fora, na ktorych ludzie skarzyli sie na podobny problem, a takze calkowite zawieszanie gry. Gra zawiesila mi sie tylko raz. Niestety rozwiazania freezow nie znalazlem.

Sprawdziłbym z zewnętrznym dyskiem jeśli masz możliwość.

Opublikowano

wczoraj mialem takie freezy o_O moze cos z serwerami nie tak ? bo nigdy wczesniej tego nie mialem