Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ace Combat 7

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 219
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Opinia długoletniego fana serii - z wielką rezerwą podchodziłem do tego tytułu. Ace Combat 6 Fires of Liberation i Assault Horizon doprowadziły mnie niemal do ostrego stanu depresyjnego  

• Dobra, sam zaryzykowałem i potwierdzam, że nadal w pakiecie jest AC5.     Już się ściąga. Wieczór będzie nostalgiczny.

• Na 25, lecie marki wyszedł koncert symfoniczny. Coś wspaniałego<3 niesamowity ost szczególnie z 7

Opublikowano

Taipei 2017 VR

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ładniutko wygląda  :ohboy:

Mam nadzieję, że dobra passa japońskich developerów zostanie podtrzymana tym tytułem. 

Opublikowano

ten silnik pogodowy na ktorym hulal min driveclub to cudenko, az dziw ze tak malo gier z niego korzysta bo widac po AC7 ze potencjal to on dalej ma niedoscigniony pod tym wzgledem

Opublikowano

Jedyna gra z moich oczekiwanych, w której będę skipował cutscenki :)

Opublikowano

To było do przewidzenia,że gra wyląduje też na PC. Mnie to cieszy bo daje szanse na większą sprzedaż serii,która jest dość niszowa.To już wiem w co będę pykał ostro w tym roku na blaszce :) Oby tylko obeszło się bez tych debilnych oskryptowanych dogfightów rodem z Assault Horizon...

A tak poza tym to kolejna garść info o grze:

image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2017/01/AC7-XBO-PC-Ann.jpg

AC7-XBO-PC-Ann.jpg

Ace Combat 7 will release for Xbox One and PC via Steam in addition to the previously announced PlayStation 4 version in 2017, Bandai Namco announced. The game’s full title is now Ace Combat 7: SKies Unknown.

Here’s an overview of the game, via Bandai Namco:

Read more at http://gematsu.com/2017/01/ace-combat-7-coming-xbox-one-pc-new-years-showcase-trailer#lYlrhEUPWK2JVWxj.99

Edytowane przez Paliodor

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przydałoby się przenieść tez temat do multiplatform, dla zapewnienia najwyższej jakości.

Opublikowano

Skoro gra to multiplatforma to chyba powinna być w dziale multiplatformy :usmiech:

Opublikowano

Konsolowe exy zostają w dziale konsoli, tak już ustalili :cool:

gra też wychodzi na xo :usmiech:

Opublikowano

Xbox One to trzecia generacja konsol gier wideo wyprodukowana przez firmę Microsoft. Oficjalna prezentacja konsoli odbyła się 21 maja 2013 roku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na takiego Ace Combat czekałem :banderas:

Mam dobre przeczucia w co do tej odsłony, po tym zwiastunie:

P.S. Niech to ktoś w końcu przeniesie do multiplatform. 

Opublikowano

:fsg:

Można do multi z tym, bo wyjdzie na PS4, XO i PC.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ogladalem gameplay na YT i grafa niestety nie zabija, ot takie ps3. Szalu nie ma. Wiekszy efekt wow wywolal u mnie lot mysliwcem w BF3 w singlu. Rozgrywka przypomina stare czesci, co jest plusem.

Edytowane przez Plugawy

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiele pokazali a ja zadaje podstawowe dla mnie pytanie od którego rozważam ewentualny;lny zakup gdy gra stanieje.

Czy ta część też będzie miała to dziadostwo co część poprzednia a mianowicie odbijemy się od ziemi niczym piłeczka ?

Opublikowano

Jak to niewiele co jeszcze mieliby pokazać w Ace Combat ?

Grałeś w starsze odsłony ? Widać gołym okiem, że to nie ma nic wspólnego z Assault Horizon i jego COD'ową otoczką to pełnoprawna kontynuacja serii tak jak Pan Jezus przykazał. Nie będzie odbijania od ścian ani smaru na ekranie.