Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo.

:rose: A co złego o mnie to nie cofasz? :[ 

Nie ale jestem na dobrej drodze ku temu. Pozdro

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 87,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo.

:rose: A co złego o mnie to nie cofasz? :[ 

Nie ale jestem na dobrej drodze ku temu. Pozdro

:)

Opublikowano

Dragon Age Origins dorzucone. Jak mi jeszcze jeden leszcz co wygrał GA na głównej wreszcie da feedback, to wystartuje też giveaway z Castevalnia: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD.

Opublikowano

Mam takie pytanko. Brat się troszkę interesuje tym Steamgifts i ma troszkę kluczy na HB,których nie zużył. Da się je też jakoś wykorzystać na tym portalu czy tutaj trzeba tylko operować giftami?

Opublikowano

Shankor, Ins, sprawdźcie czy gifty doszły i dajcie feedback, czy co to tam się robi, bo bez tego nie mogę wystawić kolejnych gierek.

Opublikowano

Contraption Maker wygrany :-)

Trzeba dodawać do biblioteki czy może re-giftować?

Edit: mam i przyjąłem. Póki co jako gift w inventory, jeśli da się wystawić to mogę wystawić. Dajcie znać co i jak trzeba zrobić.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Wygrałeś też Zen Bound 2, klucz. W obu przypadkach musisz dać feedback na steamgifts, inaczej nic kolejnego nie będę mógł wystawić.

Opublikowano

Trzeba dodac.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano
  • Autor

Contraption Maker wygrany :-)

Edit: mam i przyjąłem. Póki co jako gift w inventory, jeśli da się wystawić to mogę wystawić. Dajcie znać co i jak trzeba zrobić.

Trzeba dodawac do biblioteki, inaczej mozesz dostac bana, razem z osoba ktora dala GA jezeli jestescie powiazani (ta sama grupa, friendlista itp)

Opublikowano

Shankor, Ins, sprawdźcie czy gifty doszły i dajcie feedback, czy co to tam się robi, bo bez tego nie mogę wystawić kolejnych gierek.

Zrobione. Dziękuję serdecznie :)

Opublikowano

Dorzucam kolejny giveaway.

Jak Shankor da feedback za swoje wygrane, to polecą kolejne gierki.

Opublikowano

Potwierdziłem i dodałem do biblioteki wygrane gierki. Dzięki misiaczki :*

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Coś mi się popierdaczyło i musiałem anulować giveaway. Teraz nie mogę utworzyć w jego miejsce kolejnego. Ile trzeba czekać, żeby slot się zwolnił?

Chciałem dać klucz do gierki + klucz do jej multiplayera, ale strona potraktowała to jako dwie kopie gry, co mijałoby się z prawdą.

Opublikowano

Dorzuciłam jakieś rzeczy.

Mam jeszcze Euro Truck Simulator 2 z Humbla, ale SteamGifts coś nie pokazuje zwykłej wersji, widać kiedyś była gdzieś za free :dunno: