Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ranking kampanii CoDów

Featured Replies

Opublikowano

Ograłem w sumie nieliczne kampanie singlowe, bo one mnie w zasadzie zupełnie nie interesują w stosunku do zainteresowania jakie przejawiam trybem multi, ale z tych co ukończyłem najmilej będę wspominał:

1. Call Of Duty 4 Modern Warfare

2. Call Of Duty: World At War

3. Call Of Duty: WW II

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 18,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja to bym chciał żeby przestali wzorować się na naszym świecie i stworzyli swoje uniwersum z fikcyjnymi państwami i konfliktami. Już teraz żeby nikogo nie obrazić tworzą fikcyjne regiony, a broni

Opublikowano

1. Modern Warfare

2. Black Ops

3. Call of Duty 2

4. Modern Warfare 3 - nie wiem w sumie czemu, ale mam dziwny sentyment do tej części

5. Advanced Warfare - Spacey jako bad guy zrobił, fabuła znośna, gameplay zaskakująco przyjemny i urozmaicony.

Btw: Według przecieków w tym roku dostaniemy Black Opsa 4 osadzonego we współczesności, bez futurystycznych pierdów.

https://twitter.com/Marcus_Sellars/status/959943212378009601

Edytowane przez Frantik

• 2 lata później...
Opublikowano

Ciekawy ranking! Moim zdaniem. Z tych które ogralem.

1:Cod:MW 

2:Cod:BO

3:COD1

4:COD2

5:COD 3(wersja na ps2, ta z x360 to (pipi) obesrane)

6:COD MW2

7:COD MW3

8:COD BO2(okropne (pipi))

Opublikowano

Ja to bym chciał żeby przestali wzorować się na naszym świecie i stworzyli swoje uniwersum z fikcyjnymi państwami i konfliktami.

Już teraz żeby nikogo nie obrazić tworzą fikcyjne regiony, a bronie mają inne nazwy.

Opublikowano
7 godzin temu, standby napisał:

Ciekawy ranking! Moim zdaniem. Z tych które ogralem.

1:Cod:MW 

2:Cod:BO

3:COD1

4:COD2

5:COD 3(wersja na ps2, ta z x360 to (pipi) obesrane)

6:COD MW2

7:COD MW3

8:COD BO2(okropne (pipi))

Brak CoD4? Serio? Dla mnie to było coś niesamowitego wtedy - nie dość, że wreszcie współczesny konflikt to jeszcze te misje i miejscówki :banderas:

Opublikowano

U mnie na pierwszym MW2 a reszta losowa.

To intro robi ciareczki:

Brakuje mi dobrej historii espionage w tych czasach ech.

Opublikowano

Klasycze COD i COD II robiły mocno, bardzo fajny klimat drugiej wojny. COD III słabe, bez wyrazu, chyba nawet nie skończylem. Modern Warfare I było innowacyjne, dynamiczne i dawało dużą frajdę. Kolejne części były dla mnie coraz słabsze, az w którymś momencie odpuściłem serię. Wróciłem przy WWII I podobało mi się, aczkolwiek mogłoby być lepiej.

Reasumując:

1. COD II i I

2. MW

3. WWII

Reszta mogłaby nie istnieć.

Opublikowano
13 godzin temu, Wredny napisał:

Brak CoD4? Serio? Dla mnie to było coś niesamowitego wtedy - nie dość, że wreszcie współczesny konflikt to jeszcze te misje i miejscówki :banderas:

No jest modern warfare:D

Opublikowano

Ukończyłem prawie wszystkie, poza pierwszym Black Ops, na którego jakoś nie było czasu oraz chęci i poza tymi futurystycznymi, nowszymi częściami, bo nie przepadam. Pierwsze miejsce muszą zająć klasyczne CoD1 i CoD2. Na drugim miejscu u mnie World at War, chociaż mam ogromny sentyment do tej części i swego czasu 3 razy wbiłem platynę, czerpiąc z tego przyjemność, pomimo rzekomego przesadnego poziomu trudności. xd To znaczy gra bywała trudna/sztucznie-trudna (spam granatów), ale przy odrobinie samozaparcia i chęci nie było to dla mnie aż tak uporczywe, żeby grę sobie odpuścić, klimat robił swoje. Przy reszcie bawiłem się dobrze/bdb i też miło wspominam, ale tutaj już ciężko mi to uporządkować. Wśród trylogii Modern Warfare, pierwsze miejsce ma u mnie chyba "jedynka".

Opublikowano

Szkoda, że singiel beznadziejny.

Kupiłem Infinite Warfare dla pif paf w kosmicznych marines, ACG mówił, że fajne.

Opublikowano
11 godzin temu, Plugawy napisał:

Szkoda, że singiel beznadziejny.

Kupiłem Infinite Warfare dla pif paf w kosmicznych marines, ACG mówił, że fajne.

IW fajne tylko ze względu na MWR w zestawie:reggie:

Opublikowano
W dniu 25.03.2020 o 10:21, McDrive napisał:

IW fajne tylko ze względu na MWR w zestawie:reggie:

Mam już ze dwie godziny i dla mnie jest to najlepszy singiel w CoDach w jakie grałem. 

IW>MWremaster>Advanced W>Ghost