Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pierwsze przejście leciałem laseczką więc drugie machnę gościem. I też widmo wolności przede mną
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nabiłem z 20h na pierwszej wersji na Xbox One S, także wiem co to ból i cierpienie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Premierowego technicznego kasztana ograłem we wstecznej na PS5 i tragedii nie było. Gra wynagradzała wszystko światem, fabułą, questami i muzyką. A dziś z dodatkiem? Top topów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 31 minutes ago, Bartg said:Ja nabiłem z 20h na pierwszej wersji na Xbox One S, także wiem co to ból i cierpienie.Za coś takiego to Purple Heart powinien być z miejsca
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minutes ago, Homelander said:Za coś takiego to Purple Heart powinien być z miejscaMoże Nawrocki doceni. Ale tak jak wyżej, technicznie był dramat, ale historia, świat, questy był top. Ale skończyłem dopiero po prawie roku po 2137 patchach na tym samym One S