Opublikowano 17 września17 wrz Pierwsze przejście leciałem laseczką więc drugie machnę gościem. I też widmo wolności przede mną
Opublikowano 17 września17 wrz Ja nabiłem z 20h na pierwszej wersji na Xbox One S, także wiem co to ból i cierpienie.
Opublikowano 17 września17 wrz Premierowego technicznego kasztana ograłem we wstecznej na PS5 i tragedii nie było. Gra wynagradzała wszystko światem, fabułą, questami i muzyką. A dziś z dodatkiem? Top topów.
Opublikowano 17 września17 wrz 31 minutes ago, Bartg said:Ja nabiłem z 20h na pierwszej wersji na Xbox One S, także wiem co to ból i cierpienie.Za coś takiego to Purple Heart powinien być z miejsca
Opublikowano 17 września17 wrz 3 minutes ago, Homelander said:Za coś takiego to Purple Heart powinien być z miejscaMoże Nawrocki doceni. Ale tak jak wyżej, technicznie był dramat, ale historia, świat, questy był top. Ale skończyłem dopiero po prawie roku po 2137 patchach na tym samym One S
Opublikowano 18 września18 wrz Mi chyba 2 lata zajęło skończenie gry. Kilka razy zaczynałem od nowa i kończyłem na etapie "Meet Hanako at Embers". Ostatnio w końcu się zmusiłem i ta końcówka, no "taka se" według mnie, ale odhaczone. Za to Phantom Liberty - nieprzespane nocki jak za dzieciaka, żeby skończyć, tak wciągnęło. Nie znam się na grach, ale coś CDProjekt robi takiego od W3, że nie chce mi się kończyć ich wątku głównego. Jakoś mnie wkurza i traktuję to jako przymus - za to side activity, świat itp. są super wciągające. Wiedźmaka 3 podobnie jak CP2077 zaczynałem już z 5x i ani razu nie dokończyłem (za to dodatki - owszem). Z W1 i W2 nie miałem takiego problemu.
Opublikowano 2 października2 paź Wprowadzenie do Phantom Liberty i misja z panią prezydent jest tak zajebista, że chyba od ponad tygodnia nie mogę się zmusić do przejścia. Korytarzówka w kanałach ze strzelaniem. Kto wpadł na to, że będzie to fajne?
Opublikowano 2 października2 paź 30 minut temu, Homelander napisał(a):Wprowadzenie do Phantom Liberty i misja z panią prezydent jest tak zajebista, że chyba od ponad tygodnia nie mogę się zmusić do przejścia. Korytarzówka w kanałach ze strzelaniem. Kto wpadł na to, że będzie to fajne?To ja, który przechodził już to z 3 razy i za każdym razem dobrze się bawię. Edytowane 2 października2 paź przez Bowser
Opublikowano 2 października2 paź 55 minut temu, Homelander napisał(a):Wprowadzenie do Phantom Liberty i misja z panią prezydent jest tak zajebista, że chyba od ponad tygodnia nie mogę się zmusić do przejścia. Korytarzówka w kanałach ze strzelaniem. Kto wpadł na to, że będzie to fajne?Nie wiem co Ci tam mogło nie siąść ale graj dalej, dodatek jest rewelacyjny
Opublikowano 2 października2 paź Godzinę temu, Homelander napisał(a):Wprowadzenie do Phantom Liberty i misja z panią prezydent jest tak zajebista, że chyba od ponad tygodnia nie mogę się zmusić do przejścia. Korytarzówka w kanałach ze strzelaniem. Kto wpadł na to, że będzie to fajne?Czy Ty jesteś normalny?
Opublikowano 2 października2 paź Nie no odpuścić nie odpuszczę na pewno. Może zwyczajnie potrzebuję przerwy ;)
Opublikowano 2 października2 paź Wiele osób mówiło, że dodatek jest sztos jeszcze jest przede mną bo jakoś nie ma czasu na drugie przejście.
Opublikowano 2 października2 paź No nie podoba mi się ten początek. Ciemne i ciasne tunele, walka z tym mechem to była katorga dla mojego buildu. Nie wątpię, że potem jest lepiej, ale co fajnego jest w tej misji eskortowej?
Opublikowano 3 października3 paź Nooo, zaczęło się mocno rozkręcać i wygląda na to, że będzie grubo. Z takich technicznych rzeczy to powiem, że grafika w dodatku jest sporo lepsza niż w podstawce. Więcej szczegółów, efektów. @mario10 atakuj
Opublikowano 3 października3 paź Pamiętaj, żeby przejść oba zakończenia, są zupełnie różne i różnią się ostatnią spokojnie godziną gameplayu, nawet wiecej może.
Opublikowano 3 października3 paź 2 minutes ago, Bartg said:Pamiętaj, żeby przejść oba zakończenia, są zupełnie różne i różnią się ostatnią spokojnie godziną gameplayu, nawet wiecej może.Oj to nie jest moje ostatnie przejście Cyberpunka. Do gry będę wracał, bo jest zwyczajnie fenomenalna
Opublikowano 3 października3 paź 6 minutes ago, Homelander said:Oj to nie jest moje ostatnie przejście Cyberpunka. Do gry będę wracał, bo jest zwyczajnie fenomenalnaWiadomo, ale warto wiedzieć zawczasu, że wybór w pewnym momencie to nie tylko potem parę cutscenek, ale zupełnie różna ostatnia długa misja.
Opublikowano 3 października3 paź 2 minutes ago, Bartg said:Wiadomo, ale warto wiedzieć zawczasu, że wybór w pewnym momencie to nie tylko potem parę cutscenek, ale zupełnie różna ostatnia długa misja.Zagram tak jak mi się potoczy historia. Zostawię sobie coś na kolejne runy
Opublikowano środa o 12:261 dzień Zadanie dla Handsa z dwoma gliniarzami to jeden z zabawniejszych growych momentów jakie miałem w giereczkach. Autentycznie się uśmiałem