Opublikowano 12 listopada12 lis Ja twierdzę że przez to FPP wygląda to trochę komicznie. A robiłem 2 runy i zaliczył też Panam.
Opublikowano 12 listopada12 lis Ja w pierwszym runie też zaliczyłem romans z Panam. No z Judy wygląda to lepiej. Czy ja wiem, czy komicznie? Jasne, to nie jest film. Ale zdecydowanie nie była to żenada jak w innych grach
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ostatnio spadło info o 35 mln kopii. Dynamika sprzedaży wyższą niż W3, kto by pomyślał o takich liczbach po fatalnej premierze. Brawo CDP za to jak uratowali markę i zrobili z CP2077 jedną z najbardziej kultowych nowych IP ostatnich lat.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jak to dobrze dalej poprowadzą to mają dwa przepotężne IP na następne dekady. Żeby tylko nie przeszarżowali z tymi netflixami, planszówkami i innymi pierdołami. Skupić się na grach i będzie pięknie