Opublikowano 12 listopada12 lis Ja twierdzę że przez to FPP wygląda to trochę komicznie. A robiłem 2 runy i zaliczył też Panam.
Opublikowano 12 listopada12 lis Ja w pierwszym runie też zaliczyłem romans z Panam. No z Judy wygląda to lepiej. Czy ja wiem, czy komicznie? Jasne, to nie jest film. Ale zdecydowanie nie była to żenada jak w innych grach
Opublikowano 27 listopada27 lis Ostatnio spadło info o 35 mln kopii. Dynamika sprzedaży wyższą niż W3, kto by pomyślał o takich liczbach po fatalnej premierze. Brawo CDP za to jak uratowali markę i zrobili z CP2077 jedną z najbardziej kultowych nowych IP ostatnich lat.
Opublikowano 27 listopada27 lis Jak to dobrze dalej poprowadzą to mają dwa przepotężne IP na następne dekady. Żeby tylko nie przeszarżowali z tymi netflixami, planszówkami i innymi pierdołami. Skupić się na grach i będzie pięknie
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. A jest w Plusie, to sobie mówię, że odpalę (PS5). Widzę, że chyba za dużo od premiery się nie zmieniło. Lewitujące postaci/samochody, dziwne ryje, których modele już nie nadążają za współczesnymi standardami (może to dlatego, że właśnie splatynowałem DS2 i mam dysonans), chujowy lipsynch, zawieszające się misje - bo prawdopodobnie zrobiłem coś inaczej niż to zakładali twórcy, stosunkowo mało ludzi w mieście. W ogóle to miasto jakieś takie skromne, oczekiwałem ogromnej, wielowymiarowej metropolii. A tu dziesięć minut i wszystko do przejechania. Aktor męski w angielskiej wersji to jest żenada. Wybierając "ścieżkę" dialogową nagle się za bardzo emocjonuje, albo wręcz przeciwnie - gdy kontekst rozmowy jest emocjonujący, to on nagle mówi łagodnym jak baranek głosem. Mega niedopracowane to jest. Brzmi jak angielski Rysiek z klanu. Fajny natomiast jest system rozgrywki. Uproszczony system rozwoju postaci mi się podoba - proste, jasne i klarowne. Na plus także wciągająca fabuła. Niestety rozgrywka to nudne i bez jajeczne cierpienie które się robi na siłę, więc równie dobrze można to obejrzeć na YT. "Za darmo" można pograć, ale gra aktorska odrzuca i trudno się w to "dzieło" wczuć. A Keanu jest tak wkurwiający, że aż chce się rzygać. A, no i jak się spojrzy z daleka na miasto/autostradę, to te bitmapy pojazdów aż rażą po oczach xd Kurwa który my mamy rok xd
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 godziny temu, OldMuffin napisał(a):Widzę, że chyba za dużo od premiery się nie zmieniło.Co. Ta gra przeszła kuchenne rewolucje od premiery.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O kurde. To naprawdę grubo musiało być. Już przy pierwszej misji widziałem grawitujące samochody. To co dopiero się działo na premierę.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 20 minut temu, OldMuffin napisał(a):O kurde. To naprawdę grubo musiało być. Już przy pierwszej misji widziałem grawitujące samochody. To co dopiero się działo na premierę.No mi grę co kilkadziesiąt minut wywalało. Potem było dużo lepiej. Z dodatkiem to już bardzo dobrze. Jednak to na pc miażdży jajca jakością.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 13 godzin temu, OldMuffin napisał(a):Widzę, że chyba za dużo od premiery się nie zmieniło.Masz rację, nic się nie zmieniło. Po prostu 35 milionów osób lubi jak im samochody lewitują, rekord graczy 1,5 roku po premierze to przypadek, gra na TGA 2023 była nominowana do 'Best Community Support' dla jaj, a paręnaście patchy + dedykowana wersja na current gen + nowy content + duży dodatek to wszystko zbiorowa halucynacja. Z kolei artykuł w ostatnim PSX Extreme o 5 latach rozwoju jest sponsorowany.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dla mnie co zrobili Redzi z grą to mistrzostwo świata. Grałem chyba końcówką zeszłego roku na ps5 i poza jakimiś drobnymi rzeczami, że się dźwięk minął z ruchami to nic się nie przytrafiło. Pięknie działa w stosunku do premiery.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Potwierdzam, ogrywałem tę grę już wielokrotnie na PS5, XSX i ostatnio robiłem nawet misje poboczne na SW2, działa naprawdę świetnie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 160h nabiłem jak tylko wyszedł upgrade do PS5, jeszcze chyba przez dodaniem w patchu 2.0 pościgów policji i przerobieniu drzewka skilli. Potem kilkadziesiąt godzin w DLC.Nic mi nie lewitowalo i może dwa crashe do menu konsoli miałem. Farciarz.
Opublikowano 27 minut temu27 min U mnie standardowy bug z Takemurą i kilka razy przywołany pojazd mnie potrącił, albo pojechał gdzieś daleko. Poza tym nic co by wymuszało restart gry. Chociaż zdarzyło się że mi postać utknęła w teksturze, ale jakoś udało się wydostać po kilku skokach.
Opublikowano 18 minut temu18 min Najlepszym przykładem sukcesu tej gry, jest wrzucanie jej w head 2 head vs. Baldur 3 na najlepsze RPG generacji na forum fioletowych mścicieli, gdzie nie dosyć, że gra była zbanowana przez chyba DWA lata od premiery, to jeszcze znienawidzona z wielu względów jeszcze przed fatalną premierą.Gra legenda. Będziemy do niej wracać latami, a przed Redami jeszcze niejeden patch i remaster z path tracingiem na PS7 xD.W ogóle nigdy grałem w to na konsoli, widzę, że na PRO jest tryb 40 fps z jakimś tam RT, dzięki VRR, nieźle. a w Perf 60-90 fps. Któs ogrywał na Pro?