Opublikowano 25 lutego25 lut Też wolę początki. Gram sobie wtedy różnymi wariantami, a to zbieracza, albo tylko zwierzęta, a to roślinki. Monofarmy, tak dla zabawy xd
Opublikowano 25 lutego25 lut U mnie też początek jest bardziej ciekawy, bo jak zaczynam SV lub Graveyard Keepera to dlatego, że chcę sobie podłubać w ziemi i spuścić parę ciał w rzece. Potem wkrada się znużenie i grind.
Opublikowano 26 lutego26 lut Poczatki sa fajne, bo ciagle odkrywa sie jakies scenki. Pozniej niestety dzieje sie coraz mniej. Edytowane 26 lutego26 lut przez Lukas_AT
Opublikowano poniedziałek o 20:002 dni Siema chciałem sobie ogarnąć wersję na androida na moim anbernicu, to jest coś w stylu harvest moim? Są jakieś diametralne różnice? Bo tylko czytam to mechanika taka sama jak w HM więc się zastanawiam czy odejść od tej wspaniałej serii.