Opublikowano 29 maja 20195 l Milan w kwiacistych spodniach z wózeczkiem z bombelkiem i złota czapeczka?
Opublikowano 29 maja 20195 l Miałem nie brać na premiere ale c00rwaaaa tej czapeczki i oksów nie mogę odpuścić! Day fucking one
Opublikowano 29 maja 20195 l 36 minut temu, ASX napisał: Oczyma wyobraźni widzę milana i ofiego pomykającego w tej złotej czapce i okularach Mam nadzieje, że w kolekcjonerce z płodem będzie kodzik na to
Opublikowano 29 maja 20195 l Będzie w zestawie zniżka do DPD i miesięczny abo za listy polecone na PP w cenie 4.50 złotych polskich.
Opublikowano 29 maja 20195 l Co jest (pipi) z tym trailerem, nie pogrywaj z nami Hideo, nie nowym trailerem.
Opublikowano 29 maja 20195 l Data emisji jest dzisiaj, jednak JAPAN wersja jutro, a że premiera jest na całym świecie to wychodzi, że My dostaniemy trailer wieczorem.
Opublikowano 29 maja 20195 l Jest dopiero 8 rano w stanach. Trailer wpadnie wieczorkiem tak by trafić na środek dnia w US i wieczór w EU.
Opublikowano 29 maja 20195 l 4 minuty temu, milan napisał: Gdzie mam leciec by szybciej obejrzeć Helios.
Opublikowano 29 maja 20195 l https://old.reddit.com/r/DeathStranding/comments/bu4adk/reliable_italian_journalist_whos_leaked_multiple/ Dobre żarty, jeszcze TLoU2 na ten rok niech wrzucą
Opublikowano 29 maja 20195 l Hideo mi napisał właśnie, że po trailerze będę miał dostęp do demka, najs xD
Opublikowano 29 maja 20195 l Mam, nadzieje że będzie data premiery + demko bo inaczej............. Sharon się już nim zajmie
Opublikowano 29 maja 20195 l „Jutro jest w waszych rękach” - demo? Chce w to wierzyć. Widziałem na twitterze post Kojimy z trzema płaczącymi emotkami. Ktoś coś wie? Mam nadzieje że monsun nie przepłukał mu dupska przez co nie będzie trailerka
Opublikowano 29 maja 20195 l Też chce wierzyć w to demko. Takie jednodzienne. Do zapoznania się z mechaniką łączenia się z innymi graczami na całym świecie
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Ja chciałbym wiedzieć o co w tej grze chodzi. Sądząc po twittach ludzi którzy to widzieli, nie jesteśmy godni i gotowi (ciekawe czym są czestowani gości Hideo, ale to musi być stuff z wyższej półki xD).