Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Całe wozy asenizacyjne wylewają za to na DICE , tylko tutaj kolorowe jarmarki xd.Źle trafiłem.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 351,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Akurat odkrywanie broni jest w wiekszosci calkiem okej. Do zrobienia w max 3-5 podejsciach. Za to specjalizacje to wał na maxa. Bo po kiego (pipi)a odkrywajac medyka, musze grac szturmowcem i robic rzeczy, ktore sa zupelnie nie zwiazane z klasa medyka???

Opublikowano

Rozi już minusik, bo jakby nikt na to nie narzekał.Każą ludziom robić perki i odkrywać te bronie kiedy to dla większości nie sprawia przyjemności i to co napisałem wcześniej, przydałaby się rewizja .Chciałbym wziąć broń która odpowiada moim preferencją i móc z niej ubijać niestety by zrobic wynik trza kotłować te same gonwa.Może tego nie rozumiesz bo za pewno grasz tym jednoszczałowcem z krzaka.Ty grasz za krzaka ja szcze na tego krzaka.

To jak taka rewizja miałaby wyglądać według ciebie? Przecież już teraz odblokowujesz broń grając inną bronią.
Opublikowano

Chodzi o to że bronie powinny być bardziej zbalansowane w sensie zadawania obrażeń .W BF jest tak że albo coś jest dobre albo coś jest do dópy.Grając chyba zauważyłeś od czego najczęściej giniesz Większość używa ciągle tej samej broni i nie z wyboru a po prostu ze jest op nad innymi .Niektóre bronie są też zbugowane ze czasem w ogole nie zadają obrażeń albo zadaje co drugi pocisk.

Opublikowano

Chodzi o to że bronie powinny być bardziej zbalansowane w sensie zadawania obrażeń .W BF jest tak że albo coś jest dobre albo coś jest do dópy.Grając chyba zauważyłeś od czego najczęściej giniesz Większość używa ciągle tej samej broni i nie z wyboru a po prostu ze jest op nad innymi .Niektóre bronie są też zbugowane ze czasem w ogole nie zadają obrażeń albo zadaje co drugi pocisk.

Najczęściej ginę od hellriegela u szturmowców, a tak to cała mozaika. Nie mam jakiegoś problemu do broni. Z tym bugiem spotkałem się tylko gdy miałem lagi na serwerze.
Opublikowano

Teraz odblokowałem hell z soczewka i 120 pestkami w magazynku,to jest istny rozpylacz.Nie raz w mp18 brakowało mi naboi,a tu się muszę nauczyć żeby po 20-30 kulach nie przeładowywać ;) Dzisiaj kuriozalny roadkill czołgiem mi wpadł,typ był na moście w Amiens,a ja pod nim,przejąłem flagę i jadę dalej a kolo zeskoczył z mostu prosto na mnie i zgon ;)

Opublikowano

Ogólnie podoba mi się, że ta część jest bardziej nastawiona na walkę piechoty. W BF4 już mnie wkurzały te wszystkie śmigłowce i samoloty.

Opublikowano

Jakieś konkretne przyklady. Bo nie chce sie czepiac. faktycznie, czasem co niektore bronie nie maja racji bytu (Liu, smg-08 chouchat optical czy veterli takie pierwsze z brzegu), lub nie wnosza absolutnie nic. Jednakze, ogromna wiekszosc ma swoje mocne i slabsze strony. No i nie wiem o jakich bugach mowa? Jakis konkretny przyklad broni, ktora w tym buildzie ma takie problemy?

Bardziej takie cos by mnie martwilo:

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/72sl0p/broken_aim_assist_ohk_with_martini_henry_through/

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Nie przecze ze moze sie komus podobac. Ja patrze na statystyki i porownuje odrzut, przeladowanie, TTK, BTK itp. Niestety Liu z tego rachunku nie oferuje dla mnie nic :(

Opublikowano

Ogólnie podoba mi się, że ta część jest bardziej nastawiona na walkę piechoty. W BF4 już mnie wkurzały te wszystkie śmigłowce i samoloty.

Oj samolotem można naprawdę natłuc killi,mój rekord w podboju do 52:0,to później już wszystkim we mnie walili bo z repa wyjść nie mogli,bo jak nie bomby to flary.

Opublikowano

Oj samolotem można naprawdę natłuc killi,mój rekord w podboju do 52:0,to później już wszystkim we mnie walili bo z repa wyjść nie mogli,bo jak nie bomby to flary.
Zdarzają się wyjątki :p ale ja jak na razie nie miałem problemów z użytkownikami podjazdów jak w BF4.
Opublikowano

Jakis konkretny przyklad broni, ktora w tym buildzie ma takie problemy?

Chodzi mi  głównie o niektóre bronie medyka.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Okej, ale która? Był problem z RS po patchu, ale to raz dwa naprawili. A tak nie wydaje mi się to za bardzo prawdą. Gram medykiem wiele, ale nie przypominam sobie bym, czy ktos inny o tym wspominal.

Opublikowano

Musiałbym zrobić nagrywki z rozgrywki i utworzyć kompilacje na poparcie swoich tez .Tego nie zrobie, bo nie chce  się mi  zwyczajnie .Problem jest przynajmniej ja taki mam ,bo bym o tym nie pisał bez powodu, no bo po co?

Opublikowano

Ale podaj tylko model broni. Jeżeli jest z nim problem, to i u innych występuje. Też dużo gram medykiem i zanim odblokowałem Fiodorowa bawiłem się innymi i nie kojarzę jakiegoś zgrzytu :/

Opublikowano

Ale podaj tylko model broni. Jeżeli jest z nim problem, to i u innych występuje. Też dużo gram medykiem i zanim odblokowałem Fiodorowa bawiłem się innymi i nie kojarzę jakiegoś zgrzytu :/

To wina netu nie broni,również często tak mam, że wchodzi co 3 kula. Zareklamuje od razu na jakim $yfie gram>>> vectra.pl

Opublikowano

To wina netu nie broni,również często tak mam, że wchodzi co 3 kula. Zareklamuje od razu na jakim $yfie gram>>> vectra.pl

No właśnie, problem leży po stronie lagów, a nie broni. Sam jak wchodzę na gunwniany serwer mam problem z tym, że bronie nie trafiają z kilku metrów w przeciwnika, który mnie nawet nie widzi po oflankowaniu.

Opublikowano

Na Ps4 wygląda to mniej więcej tak:

ping:

<40 "jesteś Bogiem"
40~55 gra się zacnie
60~70 masz jeszcze szanse na dobry wynik, ale  już dzieją się cuda.
>70 cyrk i niedowierzanie

Na vectrze miałem najniżej 55, na upc jest sporo lepiej....

Opublikowano

Mam 73 pingu i gra się normalnie, WTF?

Opublikowano

a często jesteś w pierwszej trójce? Jakby co są to tylko moje subtelne odczucia.. grałem na ps4 i pro i dwóch netach

Opublikowano

U mnie też na pingu x>70 gra się dobrze. Cyrki zaczynają się gdy coś zlaguje(mam konsolę połączoną przez WiFi i nie mam szans na kabel) i ping podskoczy do 150-190.

Opublikowano

a często jesteś w pierwszej trójce? Jakby co są to tylko moje subtelne odczucia.. grałem na ps4 i pro i dwóch netach

Powyżej 10 tysięcy punktów przez 80% czasu, to jakiś wyznacznik?

Opublikowano

Widac takie uroki BFa. Jak gralem w trojke z pingiem 23 na najlepszym dla mnie serwerze to i tak zdarzaly sie takie kwiatki o jakich piszecie. Ja strzelalem pierwszy a mimo to ginalem.