Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Skoro bronie biale maja miec różne obrażenia to znaczy ze skonczylo sie szybkie 1hit killowanie w meele

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Melee bedzie na bank 1 hit 1 kill. Tylko wybrane beda mialy wieksze obrazenia. Z tego co mowili to rowniez kazda bron melee bedzie miala rozna predkosc

Opublikowano

Ale jaki jest sens robic rozne o rażenia jesli i tak sie zabija jednym ciosem? To gdzie te rozne obrażenia?

Opublikowano

Ale jaki jest sens robic rozne o rażenia jesli i tak sie zabija jednym ciosem? To gdzie te rozne obrażenia?

Ale to nie robi dużej różnicy czy dostaniesz bagnetem miedzy oczy czy pałką z gwozdziami i tak zginiesz, jedynie zasięg broni powiedzmy i attack speed

Oczywiście mowa o grze sie nie obraź :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

niektóre rodzaje broni białej... uszkadzać lekkie pojazdy

Plus tez pewnie chodzi o "obcieruchy"
Opublikowano

Hmm

large.img.jpg

edit:

ktoś nawet zaszalał :)

Cyc2eyg.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wie ktos gdzie mozna obejrzec stream. Nie moge nic znalezc

Opublikowano

Gameplay z mp dupy nie urywa szczerze mowiac. Na stronie o bf1 sa wymienione 4 mapy czyzby powtorka z battlefront?

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

W końcu dali animację wchodzenia do pojazdów :ohboy:

Ten voiceover z C&C będzie w grze? Jakoś średnio uśmiecha mi się słuchanie "building in progres" co 30 sekund xD

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Te poczwórne granaty, to strzelanie z pistoletu do samolotów XD

No ale to EA 2016, zobaczę po becie. 

Opublikowano

oczywiście gameplay nie wygląda jak trailer ale i tka jest nieźle, chociaż wygląda to jak beta i mam nadzieje że finalnie jednak bedzie troche ładniej

ale ogolnie to sie jaram jak zeppelin

Opublikowano

Komentator (komentatorka) do zmiany. No tak bezpłciowego komentarza to już dawno nie słyszałem...

Wygląda nawet fajnie, ale jakoś mam wrażenie, że to reskin bf4 jak hardline. 

Opublikowano

Widzę, że BF1 dużo bliżej do Battlefronta, niż do BF4. Ocenimy po becie.

Opublikowano

Długi gameplay

Opublikowano

Ja tam nie narzekam, widzę potencjał i już nie mogę doczekać się bety. Choć jeśli potwierdzi się info tylko o 4 mapach na start to kpina i na pewno nie zrobię preordera tylko poczekam