Opublikowano 7 czerwca 20168 l Skoro bronie biale maja miec różne obrażenia to znaczy ze skonczylo sie szybkie 1hit killowanie w meele
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Melee bedzie na bank 1 hit 1 kill. Tylko wybrane beda mialy wieksze obrazenia. Z tego co mowili to rowniez kazda bron melee bedzie miala rozna predkosc
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ale jaki jest sens robic rozne o rażenia jesli i tak sie zabija jednym ciosem? To gdzie te rozne obrażenia?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ale jaki jest sens robic rozne o rażenia jesli i tak sie zabija jednym ciosem? To gdzie te rozne obrażenia? Ale to nie robi dużej różnicy czy dostaniesz bagnetem miedzy oczy czy pałką z gwozdziami i tak zginiesz, jedynie zasięg broni powiedzmy i attack speed Oczywiście mowa o grze sie nie obraź Edytowane 7 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ale jaki jest sens robic rozne o rażenia jesli i tak sie zabija jednym ciosem? To gdzie te rozne obrażenia? niektóre rodzaje broni białej... uszkadzać lekkie pojazdyPlus tez pewnie chodzi o "obcieruchy"
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Hmm edit:ktoś nawet zaszalał Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Gameplay z mp dupy nie urywa szczerze mowiac. Na stronie o bf1 sa wymienione 4 mapy czyzby powtorka z battlefront? Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 12 czerwca 20168 l W końcu dali animację wchodzenia do pojazdów Ten voiceover z C&C będzie w grze? Jakoś średnio uśmiecha mi się słuchanie "building in progres" co 30 sekund xD Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Krizz
Opublikowano 12 czerwca 20168 l mnie się bardzo podoba. Oby była beta na wszystkie platformy, wtedy zdecyduje czy brać na X1 czy PC
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Te poczwórne granaty, to strzelanie z pistoletu do samolotów XD No ale to EA 2016, zobaczę po becie.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l oczywiście gameplay nie wygląda jak trailer ale i tka jest nieźle, chociaż wygląda to jak beta i mam nadzieje że finalnie jednak bedzie troche ładniej ale ogolnie to sie jaram jak zeppelin
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Komentator (komentatorka) do zmiany. No tak bezpłciowego komentarza to już dawno nie słyszałem... Wygląda nawet fajnie, ale jakoś mam wrażenie, że to reskin bf4 jak hardline.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Widzę, że BF1 dużo bliżej do Battlefronta, niż do BF4. Ocenimy po becie.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l a mi sie gameplaye podobają... z wielką przyjemnością oleję nowego CoDa na rzecz BFa
Opublikowano 13 czerwca 20168 l KromkaChleba i jego wrażenia Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Malibu
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ja tam nie narzekam, widzę potencjał i już nie mogę doczekać się bety. Choć jeśli potwierdzi się info tylko o 4 mapach na start to kpina i na pewno nie zrobię preordera tylko poczekam