Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grillowanko :banderas:

Featured Replies

Opublikowano

Wujek, ja nie wiem czy ty jestes specem od grilla czy nie. Kiedys ponoc kladles pape i byles od tego specem. Wiec nie dziw sie temu, ze mam watpliwosci co do twojej specjalizacji grill emperor.

Cos tam probujesz odheheszkowac, spoko. W koncu sie uda. Wierze w ciebie.

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 63 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio mam fazę na grillowanie ryb na cedrowych deskach, drewno naprawdę dodaje duuuużo dobrego do smaku i aromatu. Są pyszne   

• U mnie majoweczka trwa nadal  szaszlyki i slaska juz sie znudzily takze ostatnio troche kombinuje. Biedronkowe rzeczy jakie polecam to karkowka w takiej czerwonej marynacie i boczek wasabi, a do tego

• Wlecialy dzisiaj przepyszne skurwysynki. Euro + bulki wlasnej roboty + grill= kon zwalony  

Opublikowano

Ekolego to, co wypisuje w WKP to radosna twórczość w 99% wypadków, cały image na forum to raczej alter życie. Nie mam zamiaru się kłócić ani dogryzać Tobie ani nikomu - zmiana frontu bo ileż można być naczelnym chamem i prymitywem tego forumka? Pokój, miłość i życzę smacznego grilla za wczasu bo sezon zobowiązuje. :lapka:

Opublikowano

widzę co ludzie wyprawiają i co jedzą

A co można zrobić innego z kiełbasą na grilla, aniżeli naciąć ją i położyć? W węgiel wrzucają?

Opublikowano

Mize widzial, jak janusz rano weglil a wieczorem podawal na zimno i ppczul sie w mocy do reagowania.

Taki Emil pogromca grillowania.

Opublikowano

Ja nigdy nie potrafię rozróżnić grilla i leżaka, stąd bardzo cenię rady Jakuba P.

Opublikowano

Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli.

Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach.

Opublikowano

Prawda to bo ogórkach znajduje się enzym, która rozkłada witaminę C znajdującą się w pomidorach.

Opublikowano

Niezle chujki z tych ogorkow, a to przeciez takie GOTY polaczenie ;/

Opublikowano

Tez ubolewam. Ale ze krupek nie wiedzial...

Opublikowano

Mama gdzieś kaszankę po meksykańsku wyrwała, w kosmos mnie wyyebała ta kaszanka takie to było dobre aż mi pitok stanoł

Opublikowano

Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach.

To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka.

Opublikowano

To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka.

W takim razie lekko starego ogórka mogę dodawać bez obaw o utratę witaminy C?

Opublikowano

Polacy mówią KASZANKA, a nie krupniok

To dwie różne rzeczy są przecież.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szaszłyki drobiowe z Lidla polecam na grilla. Dobrze doprawione, nie suche, z boczusiem.

Natomiast brykiet z Lidla średni, szybko przygasa, macie jakieś sprawdzone marki?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nigdy kaszanki nie jadłem tak w tym roku wcinam aż mi się uszy trzęsą. Jezusiczku jakie pyszne, cztery zeżarłem plus jakąś kiełbasę z szynki, jakąś dziwną białą i jedną śląską, a jak już nie mogłem się ruszać to jeszcze trzy kawałki karkówki zjadłem. I na deser jeszcze ćwierć blachy ciasta czekoladowego z jakimś kremem jogurtowym. Teraz w łóżku leżę jak przejedzone prosię i czuję jak w żyłach ten tłuszcz mi się przelewa. Aż się boję jutro z rana na wagę wejść, po poprzednim takim grillu przez tydzień do siebie dochodziłem xd No, ale co pojadłem to pojadłem :banderas:

Opublikowano

4 kaszanki + 1 z szynki + 1 biała + 1 śląska + 3 kawałki karkówki. I jeszcze deser.

A potem się dziwisz, że zemdlałeś.

Opublikowano

Tez nie trawie kaszanki, ale na grillu w foremce aluminiowej (takiej ze akurat jedna kaszanke da sie zmiescic) z lyzeczka masla i ziolami prowansalski dla mnie obowiązkowy sztos.

((pipi)ac niska temperatura spalania masla)

Opublikowano

krupniok ino z zymftem

Opublikowano

Na grilla polecam:

2_61454_Grill_Fun_Kielbasa_108.jpg

chyba najlepsza kiełba na grilla dostępna w supermarketach

Opublikowano

lol jakie odkrycie ameryki, ze jest cos takiego jak podwawelska xDDD

Opublikowano

Podwawelska będzie leciała na piwie podlewana a później klasyka czyli burgery z 100 % wołowina prosto z rusztu. Pozdrawiam forumek z zapasami Broka znad morza. :lapka:

15ntw5i.jpg

Opublikowano

Czegoś nie zrozumiałem, kupiłeś piwo nad morzem i wróciłeś z nim do domu, czy jechałeś z własnym piwem nad morze?