Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grillowanko :banderas:

Featured Replies

Opublikowano

albo i pizza i sosy sa zayebiste przez co razem smakuje to jeszcze lepiej :potter:

edit: nowa strona, zaorane

Edytowane przez Kinoji

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 63,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio mam fazę na grillowanie ryb na cedrowych deskach, drewno naprawdę dodaje duuuużo dobrego do smaku i aromatu. Są pyszne   

• U mnie majoweczka trwa nadal  szaszlyki i slaska juz sie znudzily takze ostatnio troche kombinuje. Biedronkowe rzeczy jakie polecam to karkowka w takiej czerwonej marynacie i boczek wasabi, a do tego

• Wlecialy dzisiaj przepyszne skurwysynki. Euro + bulki wlasnej roboty + grill= kon zwalony  

Opublikowano

Ojej a rosołu nie je się z tabasco i chińskim makaronem a ja jem i co teraz jestem niepolakiem?

Opublikowano

2018 a ci dalej przejmują się pie.rdoleniem co się z czym je xd

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Ch,ujowa w takim razie musi być ta pizza, że zalewasz ją sosem :usmiech: 

Pewnie z ananasem

Opublikowano

Hawajska jest królem pizzy jak lew jest król dżungli

Opublikowano

również uważam ze jak pizza jest dobra to smakuje wspaniale bez sosu. A jak kupujecie scierwo to zalewajcie, jak kebaba.

Opublikowano

Przecież nikt nie mówi o tym czy pizza jest dobra czy nie. Jak ktoś kupi nawet najlepszą pizzę na świecie i ma ochotę ją zjeść z masłem, to niech se kurwa je.

Opublikowano

Dlatego ja leję sos na co drugi kawałek pizzy. Nie dość że mam pyszną pizzę bez sosu, to za chwilę jem pyszną pizzę z sosem. A czy lepsza z sosem, nie wiem, nie powiem panu.

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

w sensie że jest huyowa bo lwy nie żyją w dżungli?

ten co odje.bał xDDDDDDDDDDDDDDDdd pasty o wędkarzu to juz nie pamietasz?

Opublikowano

Hawajska to mem w polsce czy zagranico tez?

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

hawajska najgorsza pizza

Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i chu,jowej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.

Opublikowano

Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo.

Opublikowano
37 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo.

zmja

Opublikowano

Było o sosach, hawajskiej, teraz czas na kolejny evergreen:

A napiwki złodzieje dajecie??? 

Opublikowano

Ja daję jak mi dostawca-grubas pół żywy wnosi pitce na trzecie piętro i wygląda jakby zdobył everest.