Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Wychodzi na to, że tylko w pakiecie mogę kupić grę? Samej nie da rady i nie będzie można? Chodzi mi o xbox a one.

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 68,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• żal mi activision, żal mi graczy, żal mi ludzi którzy to kupią

• Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy na

• Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem.   Na multi

Opublikowano

Wychodzi na to, że tylko w pakiecie mogę kupić grę? Samej nie da rady i nie będzie można? Chodzi mi o xbox a one.

Tak, tylko w pakiecie. Choć jak to Acti może pojawi się osobno jakieś 3-6 miesięcy po premierze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co czytam to pozmieniali niektóre dźwięki, w tym broni. Co myślicie o słyszalności kroków? Bo jak oglądam gameplay'e to wydaje mi się, że słabo słychać. Nie grałem w MW1, ale za to w MW2 i 3 to grubo się grało na słuch  8)

Opublikowano

W MW1 i MW2 granie na słuch było praktycznie na równi jak w takim CSie. Od Black ops 1 można sobie darować granie na słuchawkach, to kroków i tak nie słychać, chyba, że gość Ci depcze butami po twarzy

Opublikowano

W BO1 był perk dzięki któremu było elegancko ;) a w dalszych odsłonach to nawet te perki uj dawały.

Nakręciłem się na ten remaster ale boje się że z tym zyebali, a prawie jestem pewien patrząc na ich ostatnie gry 

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale podobno żeby odpalić cyfrę remastera, musi być płytka nowego coda. Więc, opcja samego kodu bez płyty idzie się (pipi)ać

Opublikowano

Potwierdzenie tego, o czym już od dawna wiedzieliśmy:

http://www.ppe.pl/news/46669/zapomnijcie-o-odsprzedazy-do-zabawy-w-modern-warfare-remastered-konieczna-plyta-z-infinite-warfare.html

Cały czas waham się czy brać tego kotleta z IW czy wziąć samego golasa IW...

Opublikowano

I jeśli, jak chyba większości twierdzi, remaster wyjdzie po jakimś czasie jako osobna gra, to wtedy załatwią to patchem i płyta nie będzie wymagana czy Ci co kupili Legacy Edition będą musieli płytę ciągle posiadać, a jak kupisz osobno(kiedyś tam) to nie?

Chyba, że remaster jednak nie wyjdzie jako osobna gra.

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

nie ma taniej opcji albo kupujesz IW za 300zł z remasterem albo czekasz na rozwój sytuacji

Opublikowano

Ale rozumiem, że jak kupuje na płycie nowego cod, to sam remaster już jest jako cyfra? Lipa bo nie ma już opcji odsprzedaży.

Opublikowano

Ale rozumiem, że jak kupuje na płycie nowego cod, to sam remaster już jest jako cyfra? Lipa bo nie ma już opcji odsprzedaży.

Przecież od paru dni masz info że do uruchomienia kotleta potrzeba płyty z nowego krapa 

Opublikowano

Dobrze, że BF1 wychodzi to będę miał gdzie strzelać i poczekam spokojnie aż rozdzielą IW i MW.

Opublikowano

niby juz powinnienem moc pobierac remastera natomiast na maila nic nie przyszlo a w sklepie oraz bibliotece jest standardowe odliczanie do premiery...ktos cos wie??

Debil ze mnie..trzeba wyszukac w sklepie modern warfer ;-)

Nie spodziewalem sie ze remasterek będzie po polsku :-P

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Gra się świetnie. Konwersja 1:1 z lepszą grafiką. Klimat jest perfekcyjny.

Opublikowano

Powinni dla preoderowców dać multi miesiąc wcześniej, nie singla. :P

Opublikowano

No nie wiem gdzie jesescie ale wydaje mi sie ze misja w Czarnobylu zostala obcieta :-( no i jakos lepiej zapamietalem ta misje..chyba przez zmienione kolory i w moim odczuciu w oryginale byla calkiem inna i wieksza trawa

Opublikowano

Powinni dla preoderowców dać multi miesiąc wcześniej, nie singla. :P

Nie byłoby za bardzo z kim grać, a tak przynajmniej wyplatynuję grę przed właściwą premierą.

Opublikowano

Mi CDP wysłał zużyty klucz, także pograne mam. Zobaczymy jak szybko się ogarną, ale kurde pierwszy raz mi się takie coś zdarza.