Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Autor A ja się zgodzę z Pajgim, stali wyjadacze pamiętają Iss-a bez klubów a zawodnicy z państw to no name było i co, grało się świetnie, zaraz napiszecie że czasy się zmieniają itp, ale zrozumcie że licencję kosztują a Konami to nie EA i podobno jeszcze im budżet uszczuplili, wiec tak to wygląda, zobaczymy te demo jak będzie tak dobre jak mówią testerzy to mi to wystarczy, wgram sobie kluby z patchy i będzie ok, ja lubię grać a nie oglądać
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l no Wojtasowi to nic nie przeszkadza, bo chlop gra z 3 kolegami z osiedla na kanapie. To nie jest indyk, przypomne tylko, ze nawet gdy wydawali najgorsze czesci to srednio sprzedawali 3-4 mln kopii, a przeciez mieli tez lata tluste, gdzie w niektorych miesiacach wyprzedzali FIFE na liscie sprzedazy. Zamiast w tytul zainwestowac to wola usiasc dupa na fanow, zrobic kolejna budzetowa wersje - przeciez fanatycy kupia! Najwyzej za 4 miesiace gdy pchli targ bedzie juz zasypany kopiami PESa bedziemy w temacie czytac o przyszlorocznym powrocie krola i nowych nagrodach dla Konami z E3. Az przypomnial mi sie ten filmik - no idealny obraz tego czym ta firma jest: Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l W tym ksztalcie to kolejny raz to bedzie fajna gra na mini zlot w krakowie lub na odwiedziny w zakopcu. Singiel z konsola to skrypt, multi bez licencji i trybow i filtrow to rzenada, a stalego kompana na kanape nie mam. Niestety znowu widze edycje do zaorania dla mnie Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l No skoro jeszcze bardziej okroili budzet, to typ pewnie nagrywa dzwieki bez skarpet! Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l no pajgi zawsze utrzymuje, że to inny silnik i w ogole, dla mnie oprócz tego, że na ps4 gracze są bardziej responsywni i ładniejsza graficzka nie widzę tej róznicy Oczywiście, że to są inne gry. Różnice czuję właściwie od momentu chwycenia pada. Zupełnie mi nie chodzi o grafikę, ale jak ktoś nie widzi tego, że animacje i fizyka zawodników są inne, to mniejszych detali też nie zobaczy. Tak było w dwóch poprzednich edycjach, nie wiem jak będzie teraz. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Gość
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Autor Izi wolę grać z kumplami na kanapie niż brandzlować się przy grafice w Fifie z wyłączonym padem bo po co, z tego co wiem to te właśnie mikroprocesorki z Konami w 2007 przeszli do Ea Kanada by uratować fifę w tej właśnie sprzedaży, hejt hejt ale poczekajmy może na demo.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Wiec tym bardziej nalezy chwalic ea, ze wzieli ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczt. Stare pesy byly super. Takze chciales pocisnac a wyszlo zupelnie inaczej ;d Tak to sie porobilo, ze ea co rok bije rekordy sprzedazy, a w konami dzwiek nagrywa typ w skarpetkach w jakiejs kanciape wynajmowanej u yakuzy.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Autor Mówię prawdę, ale dalej więcej Japończyków jest w Japonii niż w Kanadzie
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Autor Nie chce być jakimś adwokatem Konami bo przeginają dosłownie, z tym dzisiejszym info że ma być 5 stadionów to kpina, ale bekę macie z dźwięku, to chciałem przypomnieć że drugi tytuł Konami Metal Gear Solid 5 jest jedną z najlepiej udźwiekowionych gier na ps4 razem z uncharted czy battlefildem.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Wszytsko fajnie,ale co z tego,ze mamy Liverpool ,skoro oni utracili reszte licencji,jesli to prawda to troche bezsens. Nie ma Bayernu,Realu,Juventusu, Zobaczcie https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/ Bo partnerstwo daje im jeszcze możliwość stworzenia otoczki.Grając Liverooolem kibice będą śpiewać np Never walk alone , podobnie będzie w przypadku BVB i Barcelony (chymny, przyśpiewki , ogólny klimat na stadionie ) Licencje stracili, ale jest na PS4 pełny option File, to oznacza, że community przygotowuje plik instalacyjny (już jest w "produkcji ") Ty kopiujesz go na USB, klikasz i automatycznie wygrywają się wszystkie koszulk, nazwy klubów, twarze trenerów . Wszystko to działa również online. W tym roku brak licencji to banał . Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez TrueGrand
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Wszytsko fajnie,ale co z tego,ze mamy Liverpool ,skoro oni utracili reszte licencji,jesli to prawda to troche bezsens. Nie ma Bayernu,Realu,Juventusu, Zobaczcie https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/ Bo partnerstwo daje im jeszcze możliwość stworzenia otoczki.Grając Liverooolem kibice będą śpiewać np Never walk alone , podobnie będzie w przypadku BVB i Barcelony (chymny, przyśpiewki , ogólny klimat na stadionie ) Licencje stracili, ale jest na PS4 pełny option File, to oznacza, że community przygotowuje plik instalacyjny (już jest w "produkcji ") Ty kopiujesz go na USB, klikasz i automatycznie wygrywają się wszystkie koszulk, nazwy klubów, twarze trenerów . Wszystko to działa również online. W tym roku brak licencji to banał . A obiecasz mi ,że zrobie to równie szybko jak na PS3? Czy będzie czekała mnie zabawa paru godzinnej aktualizacji każdego grajka osobno? Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Nie jest fo banal, bo option file dziala tylko na kosmetyke. Online nie zagrasz bayernami, juventusami i realami, bo nie ma nawet ich fake druzym a zmienione statystki nie dziala online. Takze powodzenia chlopaki w rypaniu barca vs barca okraglutki roczek. Skoro nie ma realu to ciekawe czy ronaldo w ogole bedzie w myclubie
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l moze w tym temacie wszyscy graja wylacznie z konsola i kolegami ? Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Wszytsko fajnie,ale co z tego,ze mamy Liverpool ,skoro oni utracili reszte licencji,jesli to prawda to troche bezsens. Nie ma Bayernu,Realu,Juventusu, Zobaczcie https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/ Bo partnerstwo daje im jeszcze możliwość stworzenia otoczki.Grając Liverooolem kibice będą śpiewać np Never walk alone , podobnie będzie w przypadku BVB i Barcelony (chymny, przyśpiewki , ogólny klimat na stadionie ) Licencje stracili, ale jest na PS4 pełny option File, to oznacza, że community przygotowuje plik instalacyjny (już jest w "produkcji ") Ty kopiujesz go na USB, klikasz i automatycznie wygrywają się wszystkie koszulk, nazwy klubów, twarze trenerów . Wszystko to działa również online. W tym roku brak licencji to banał . A obiecasz mi ,że zrobie to równie szybko jak na PS3? Czy będzie czekała mnie zabawa paru godzinnej aktualizacji każdego grajka osobno?Tak, będzie to jak na PS3Szybko i chwilkę . Obiecuję Bayernu nie będzie ale Juventus i Real będą ale pod Fake nazwami . To wszystko zmieni plik instalacyjny, który już jest niemal na ukończeniu . Po wgraniu OF działa to także online . Czyli zagramy Online Real Madryt vs Juventus w oryginalnych strojach i skladach. Oczywiście jeśli dodamy do gry Bayern czy Znicz Pruszków, to faktycznie tymi drużynami nie zagramy ONLINE. Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez TrueGrand
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Probowalem sprawdzic, ale jak widze w lidze hiszpanskiej CT BLUE WHITE, AN CYAN WHITE, PV BLUE WHITE to rownie dobrze moga tam Znicz wrzucic. Poza Bayernem sa jeszcze jakies braki w porownaniu z poprzednia edycja ? Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Probowalem sprawdzic, ale jak widze w lidze hiszpanskiej CT BLUE WHITE, AN CYAN WHITE, PV BLUE WHITE to rownie dobrze moga tam Znicz wrzucic. Poza Bayernem sa jeszcze jakies braki w porownaniu z poprzednia edycja ? Widzisz CT BLUE WHITE bo jakąś to musieli nazwać. Ludziom którzy robią OF też łatwiej będzie zidentyfikować Manchester UTD bo to MAN RED i oni dodatkowo mają listę od Konami.To prawda, nie ważne jakie mają nazwy drużyny, ważne jakie są jako FAKE i, że mają oryginalne składy . Bo wszystkie FAKE drużyny zmienione OF-em na oryginalne nazwy można uzywac w grze online.Reasumując ! Legią Warszawa nie zagramy ONLINE nawet jeśli sami ją dodamy do gry, ale jeśli Legia byłaby w grze jako FC Green WHITE to oznaczało by to tyle, że po edycji plikiem instalacyjnym można by było grać Legią ONLINE ! Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez TrueGrand
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l No ale jak ktoś mieszka w lesie i nie ma dostępu do neta, żeby ściągnąć ten plik, a chciałby jednak zagrać online Realem, to co, hmmm? Serio rozbrajają mnie te płacze. Jeżeli KONAMI zwali gameplay i nie poprawi jakości działania online, to najlepsze licencje świata nie pomogą. To mnie interesuje, a nie to, że sobie nie zagram Bayernem, gracze coreowcy ogarnijcie się. No właśnie TrueGrand. Konami chwali się np. poprawą usługi online, czy w ogóle nie poruszają tego tematu? Dla mnie sporym plusem jest kanapowy tryb VERSUS, gdzie gra ma zapamiętywać wyniki meczów i sporządzać z nich raport stylu gry. Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez Gość
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Konami nie mówi o usłudze online, bo to było bez zarzutu w 80℅ meczów . Imput lagi (często uczucie mini laga), wylewy krwi do mózgu obrony, rozbieganie się stoperów do boków ta są tanie formy handicapow (skrypty) . Ciężkie Skrypty czuć było już w demie PES 2016, gra była banalna jak Need for Speed. W NFS Gdy miales 15 wypadków to przeciwnicy i tak czekali abyś ty mógł ich wyprzedzić na najbliższym zakręcie ,następnie ile byś nie jechał czychali tuż za twoimi plecami . Podobnie było w PES 2016 już w demie . Gdy prowadziło się mecz 2-0 nagle AI kiwalo czytając imput lagi z PADA (chore), a jeśli byłeś za dobry w defensywie to pakował gola z zerowego konta po błędzie bramkarza . Tego w PES 2017 nie ma , ponoć nie będzie skryptu powrotu, ktory sprawiał, że PES 2016 online w grach rankingowych to była farsa . Ale nic więcej o grze online powiedzieć nie mogę . Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez TrueGrand
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Dla mnie sporym plusem jest kanapowy tryb VERSUS, gdzie gra ma zapamiętywać wyniki meczów i sporządzać z nich raport stylu gry. N1 Może w końcu w zapomnienie pójdzie zeszyt xd
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ale z prawdziwymi piłkarzami, tylko bez strojów, loga itp? Jak tak to luz w sumie, przez tyle lat nie było licencjonowanej Premier League ale z prawdziwymi piłkarzami i ludzie grali online. Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez c0r