Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Nie jestem pewien, niech Colin albo Szczurek poprawi, ale zakład był chyba do E3 2017. 

A to przepraszam.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... uncharted... killzone... god of war...

fixd

No no bo w (pipi) tych gier powychodziło na PS4, aż jeden Uncharted, jeden Killzone i jeszcze żaden God Of War. Dokładnie to samo co 3 Forze i dwie kolejne w produkcji xD

Jedne Halo, 2 Forzy i zero Gears of War... acha ta hipokryzja klapków...

Opublikowano

ale ze ta bijatyka jest tylko  na ps4?

Opublikowano

@Kyo

No nie jestem bo z reguły nic nie znaczące rzeczy wyrzucam z pamięci. Poza tym jak widać mam od tego ludzi. :kaz: 

Opublikowano

No i na pc oczywiście

ah no tak

UWIELBIAM  TĄ GRĘ, PRZESZEDŁEM JĄ JUŻ 5 RAZY, i nie mam dość.

tylko na ps4, i pc, najlepsze combo

Opublikowano

Proszę, nie kupujcie plejstejszon.

dawson-crying.png

Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię o swoim pracowniku, ale klapers nation wytlumaczyło sobie to, że mówię o koledze z pracy. Może w kopalni w Bełchatowie sztygar kumpluje się ze zwykłym robolem, ale zazwyczaj tak nie jest. Następnie w szyderczy sposób mówię, żeby ludzie nie kupowali PS4, ale pokryciśniegiem słyszą tam, że ja o to proszę... nie dziwota, że potem tłumaczą sobie konferencje Sony i Microsoftu na swój własny sposób... a że jeszcze po angielsku to dodatkowy ból głowy.

Opublikowano

Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły. 

widzę że takich szlagierach jak order i ulubiony knack się szybko zapomniało :pawel:

PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa. Jeden to przeskinowany Dark Souls, drugi to Uncharted.

Opublikowano

uncharted, czyli 5 raz to samo, mazzeo.

Opublikowano

A xbox 0 xDD czaicie od 3 lat karmią ich grami na 7 xDD

Opublikowano

PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa.

A ile ma Xbox One?

Opublikowano

Prosić lemingi oglądające bzdurne filmy jakiegoś wygnańca żeby nie kupowały konsolki Sony... Trzeba być takim samym przegrywem jak plugawy płaczący o minusiki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ok, czas podsumowac E3:

Z3UEBWy.gif

2516486-spencer.jpg

NIESAMOWITY FACET

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię (...)

Nie kłam.

Opublikowano

jak to sie ma w praktyce do zakresu rgb - full/limited znanym z dotychczasowych tv? bo z opisu i obrazka to widze to samo czym niby roznil sie zakres rgb

Opublikowano

Ok, czas podsumowac E3:

Z3UEBWy.gif

Przez te zielone paski i kolnierzyk myslalem, ze to kermit.

Opublikowano

Jakie combo banzaja i kruka

Opublikowano

Mazzeo, czy moglbys zrobic filmik pod tytulem "Mazzeo dowiaduje sie o zabiciu xboxa"?

Opublikowano

i dlaczego WC nie jest takie na co dzień? nawet 3/4 propozycji na podtytuł X edycji wieje choyem. wymownie.

Opublikowano

Jakieś przecieki że dead Rising 4 czasowo dla xone? Bomba, technicznie wersja na xone dostawała od dzisiejszych standardów, więc jak będzie na ps4 będzie goty gierka.