Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dishonored 2 i tak już nik na tych targach nie przebije. Bo kto? Sony z God of Warem na 2018?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Za jakies 2 lata łykne sobie te slimke, dzieki temu ze wspanialy microsoft dał wsteczna, to ogram hity z x360 i one.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jak ktos uczulony na spoilery z konferencji xD Ale w sumie czuje ze to tylko beka Jest już od dawna potwierdzone że Gearsy 4 będą miały pokaz, więc nie wiem co ten gościu bierze.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Halo czy to dzisiaj będzie pokazana nowa generacja która zmiażdży ps4 ? Zieloni bracia, łączmy się. Pady w dłoń, pokażmy ilu nas jest!
Opublikowano 13 czerwca 20168 l To już ze Scorpio? Jak życie to wygląda Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Po konfie wszystkie klapki będą udawać, że grają na piecach i do tego robią zakupy na tym wspaniałym Windows 10 Store Wiadomo...klapoblach...najgorszy podgatunek podgracza...
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Za jakies 2 lata łykne sobie te slimke, dzieki temu ze wspanialy microsoft dał wsteczna, to ogram hity z x360 i one. Ta i polowa fajnych gier nie dziala na onie xd
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ponoć Microsoft się rozpędził i kupił nie tylko Linkedin ale także Sony największa megatona EVAH
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Za jakies 2 lata łykne sobie te slimke, dzieki temu ze wspanialy microsoft dał wsteczna, to ogram hity z x360 i one. Ta i polowa fajnych gier nie dziala na onie xd Lepiej późno niż wcale, zawsze można być Ficusiem
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wiadomo...klapoblach...najgorszy podgatunek podgracza... Czarek - najlepszy sort graczy, z 1 Xboxem przez całe życie i seria Call Od Duty w sercu
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Halo czy to dzisiaj będzie pokazana nowa generacja która zmiażdży ps4 ? Zieloni bracia, łączmy się. Pady w dłoń, pokażmy ilu nas jest! Ja też, ja też! Jeszcze bez łoniaka ale markę Xbox od lat szanuję bardzo (i dobre exy kupuję nie mając konsoli).