Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czemu wszedzie pchają te pioruny i lasery Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Te okrzyki ludzi po pokazie gyrosów :-D, nawet tym co zapłacili, nie klaskali.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No dalej myślcie że robiąc zakupy na Windows Store ruchacie MS xd Nie, po prostu kupiony człowiek slimke, jakby chociaż miał 1 powód. zachowaj te swoje stulejarskie pierdzenie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ale niespodzianka! O i Forza na PC Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Ma_niek
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czyli nie trzeba kupowac Xboxa - lepiej w PC zainwestowac, tylko FH3 i Scalebound potwierdzcie jeszcze forza check must have
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ale mając Pc nic nie trzeba kupować bo MS już Ciebie ma czy ci się to podoba czy nie i dla mnie możesz grać jak podczłowiek na taborecie i mnie to yebie bo slimka już do mnie jedzie Widze, że nie zrozumiales, nie widzę żadnych różnic w graniu obecnie na PC a na Xboxie (poza plynoscia i wyzsza rozdział na na blaszcze), bo i tak gram z obrazem na TV. Don wrzucam jakieś pudełka only on Xbox one, stąd pytanie czy są jednak jakieś tytuly, które na PC nie wyjda, bo osobiście chyba wolałbym kupić sobie 1070 niż Slimke. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez easye