Opublikowano 15 czerwca 20168 l polecam nowy materiał zeratula, sponsorowany przez microsoft, material dla ludzi z silnymi nerwami.Do 23 w pracy, nie wytrzymam, bo wyczuwam srogą beke.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l mam w ch,uju jego licznik, kolega z pracy, od poczatku jest beka, jak u Hitchcocka, Zeratul to taki Shitcock. Na pocztku beka, pzoniej niedowierzanie, dyskomfort, beka, irytacja, i na koniec mymlanie , łacha, i kpina. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Królowa E3 może być tylko jedna. Same petardy w pierwszej dziesiątce.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l mam w ch,uju jego licznik, kolega z pracy, od poczatku jest beka, jak u Hitchcocka, Zeratul to taki Shitcock. Na pocztku beka, pzoniej niedowierzanie, dyskomfort, beka, irytacja, i na koniec mymlanie , łacha, i kpina. koncowe "prosze, nie kupujcie ps4" jest najzalosniejszym wolaniem o kule w glowe jakiegbo mogl sie doprosic wyruchany do sucha fan microspie/rdoliny.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ten zeratul wyleczyl mnie z bezsenności, miałem problemy z zaśnięciem, po obejrzeniu tych kilogramów prawdy, po 10 minutach zasypiam,koleś ma taki głos że się spać chce. Nie wiem czy o to chodziło w tym kanale na yt ale koleś dzięki,obejrzałem wszystkie twoje odcinki i śpię jak Down.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Haha milan jaki wnerwiony bo ktos nie lubi plajstejszyn xd teddy, ja Cie bardzo lubie nawet jak nie lubisz playstation ;D
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ja playstation nie lubie na potrzeby tego forum bo klapy to najbardziej podatne stworzenia do irytowania co potwierdza cały wór zbanowanego barachła
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ja tam jestem bez bandery, ale dojazd xbotom zawsze poprawia mi nastroj, nie rozumiem z czego to wynika
Opublikowano 15 czerwca 20168 l własnie pomyslalem ze zeratul nas podszedl, i specjalnie ten filmik taki ze zrobie z siebie debila, pewnie wrzuca na forum. Eh, ma mnie.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Spencer potwierdza pełne wsparcie dla klawiatur i myszek na Xbox One - wkrótce. Jeżeli będzie można z nich korzystać we wszystkich grach, to śmierć w multi dla Xboxowych padów. http://www.ppe.pl/news/44404/pelne-wsparcie-myszek-i-klawiatur-wkrotce-trafi-do-xbox-one-na-konsoli-moze-zadebiutowac-wiele-nowych-gier.html Ktos jeszcze jest przekonany, ze fpsy beda mialy odzielne serwery, by nie faworyzowac graczy PC ? "jak uwazasz, ze masz mniejsze szanse na padzie, kup myszke i klawiature do konsoli"
Opublikowano 15 czerwca 20168 l koncowe "prosze, nie kupujcie ps4" jest najzalosniejszym wolaniem o kule w glowe jakiegbo mogl sie doprosic wyruchany do sucha fan microspie/rdoliny.xDDD Jaki ten człowiek jest smutny, a zarazem zabawny. Nie powiem, narobiłeś mi smaka tą zapowiedzią na to "kilogramy pierd.o.lenia". Edytowane 15 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 15 czerwca 20168 l własnie pomyslalem ze zeratul nas podszedl, i specjalnie ten filmik taki ze zrobie z siebie debila, pewnie wrzuca na forum. Eh, ma mnie. Wlaśnie pomyślałem, że milan stał się fanem tylko pisze takie posty żeby wybadać opinie innych czy może go nie wyśmieją. W końcu w obozie Sony wszyscy muszą mówić jednym głosem.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l To co robi teraz microsoft to prawdziwa proba wiary, przetrwaja ja nieliczni, ale zostana za to sowicie nagrodzeni. Wierzę!
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Spencer potwierdza pełne wsparcie dla klawiatur i myszek na Xbox One - wkrótce. Jeżeli będzie można z nich korzystać we wszystkich grach, to śmierć w multi dla Xboxowych padów. http://www.ppe.pl/news/44404/pelne-wsparcie-myszek-i-klawiatur-wkrotce-trafi-do-xbox-one-na-konsoli-moze-zadebiutowac-wiele-nowych-gier.html Ktos jeszcze jest przekonany, ze fpsy beda mialy odzielne serwery, by nie faworyzowac graczy PC ? "jak uwazasz, ze masz mniejsze szanse na padzie, kup myszke i klawiature do konsoli" Dla tych, co całe życie grają padem w FPSy, to nie robi różnicy, niech grają czym wygodniej. I pewnie jakiś pro gracz na padzie, rozje.bałby mnie przy mojej myszce i klawie.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ja tam na PC gram na padzie i jakos za specjalnie batow nie dostaje...
Opublikowano 15 czerwca 20168 l MS ma dużego kutanga że chce taką rewolucję na rynku konsol wprowadzić. Ale patrząc na zamieszanie jakie robią, sprzeczne info i niektóre pomysły to chyba sami sobie tego kutanga do dupy włożyli. Sony teraz najlepiej jak to może rozegrać to nie robić nic, olać Neo a za rok na E3 zapowiedzieć nową generację z premierą za kilka miesięcy i przeorają MS równo.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l mam w ch,uju jego licznik, kolega z pracy, od poczatku jest beka, jak u Hitchcocka, Zeratul to taki Shitcock. Na pocztku beka, pzoniej niedowierzanie, dyskomfort, beka, irytacja, i na koniec mymlanie , łacha, i kpina. prawdziwa karuzela emocji MS ma dużego kutanga że chce taką rewolucję na rynku konsol wprowadzić. Ale patrząc na zamieszanie jakie robią, sprzeczne info i niektóre pomysły to chyba sami sobie tego kutanga do dupy włożyli. Sony teraz najlepiej jak to może rozegrać to nie robić nic, olać Neo a za rok na E3 zapowiedzieć nową generację z premierą za kilka miesięcy i przeorają MS równo. Ich kutang jest tak duzy ze sie wygial i wpadl do wlasnej dupy
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ja playstation nie lubie na potrzeby tego forum bo klapy to najbardziej podatne stworzenia do irytowania co potwierdza cały wór zbanowanego barachła Wzbudzają emocję niczym muzułmanie
Opublikowano 15 czerwca 20168 l własnie pomyslalem ze zeratul nas podszedl, i specjalnie ten filmik taki ze zrobie z siebie debila, pewnie wrzuca na forum. Eh, ma mnie. można śmieszkować z tego co mówi, można śmieszkować z tego jak mówi, ale za Ten filmik szanuję mocno sam nie miałbym odwagi
Opublikowano 15 czerwca 20168 l dobra dosyc, dwa filmiki obejrzałem, uncharted, ten dzisiaj, tego to po 4 sekundach musialem wylaczyc, duzy dyskomfort. Jeszcze pamietam chyba jak kiedys grał w killzone a w rogu byl on jakims dziadowskim sweterku xD
Opublikowano 15 czerwca 20168 l do mnie to skrajny idiotyzm majacy jedynie zwrocenie na siebie uwagi bo niestety procz tego to mamy zazwyczaj niezrozumialy belkot emigranta ale jak dla niektorych to przejaw szacunku to widocznie ja sie nie znam
Opublikowano 15 czerwca 20168 l naprawdę, wolność w internecie to najwieksza fabryka beki i dramatu ludzkiego Edytowane 15 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 15 czerwca 20168 l do mnie to skrajny idiotyzm majacy jedynie zwrocenie na siebie uwagi bo niestety procz tego to mamy zazwyczaj niezrozumialy belkot emigranta ale jak dla niektorych to przejaw szacunku to widocznie ja sie nie znam pisanie na forum poważnych postów na temat gier rated Teen to taki serious business. Ficuś taki dojrzały mężczyzna pewnie d.upe już goli