Opublikowano 19 lipca 20177 l jakby kogoś interesowało to R&M od 28ego lipca w comedy central. nie wiem jeszcze który sezon bo na końcówkę zapowiedzi trafiłem.
Opublikowano 31 lipca 20177 l Obawiam się, że będzie taki sam cyrk jak z B99, czyli po tym jak Comedy Central nabył prawa do emisji, nie ma szans na nowe odcinki na Netflixie... :/ Mówię oczywiście o sytuacji w polszy.
Opublikowano 31 lipca 20177 l Dobry ten nowy odcinek - nie jakiś wybitny, ale to ciągle cholernie wysoki poziom, który mało który serial osiąga. Edytowane 31 lipca 20177 l przez Cedric
Opublikowano 31 lipca 20177 l Gdzie mozna obejrzec? Adultswim ma zdaje sie blokade regionalna, am i wrong?
Opublikowano 31 lipca 20177 l Autor Kimcartoon.me Zatoka piratów ma chyba opcję stream każdego video przez przeglądarkę w kompie? Edytowane 31 lipca 20177 l przez wuJJek
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l pierwszy ep trzecigo sezonu już jest Ja tam nie widzę 3 sezonu w polskim netflixie :-(
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l pierwszy ep trzecigo sezonu już jest Ja tam nie widzę 3 sezonu w polskim netflixie :-( ja mam zarejestrowane na UK
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Miodzik! Chcę grę z Pickle Rickiem w roli głównej i zabijać szczury w kanałach
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Jestem po 4 odcinkach pierwszego sezonu i jak widzę te wszystkie pomysły... Co oni biorą? :D mega!
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l To jest już pełny sezon do obejrzenia? Edit: Myślałem, że chodzi o 3 sezon, nie było tematu :) Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez Patricko