Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania?

To jest niemozliwe, z oczywistych powodow.

ja mam "zwykly" full hd a mam prosiaka i bede mial scorpio :) kupuje dla lepszej kultury pracy, wiekszej wydajnosci przede wszystkim. a jak w przyszloscik upic tv 4k to bedzie jak znalazl :lapka:

ja tak jak Rayos, full HD póki co a i tak łykam dla szybszych loadingów i większej wydajności

XboX nie bedzie mial downsamplingu z 4K do 1080p ? Nie wierze.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 189,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

no przeciez ma supersampling. nikt nie twierdzi ze nie ma :P 

Opublikowano

Przecież nawet na TV 1080p różnica między Pro a zwykłą PS4 w takim Uncharted 4, Tomb Raider tryb 4k to była przepaść. Tutaj na bank nie będzie gorzej w np. Girsach 4 itd. :banderas:

Opublikowano

było 

do usunięcia 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nawer RDR wygląda znowu lepiej

Opublikowano

Bardzo fajny sprzęt dla entuzjastów.

Opublikowano

loadingi w wiedźminie 2x szybsze :obama: a miałem kupować drugiego wieśka, żeby przejść jeszcze raz na ps4 :pawel: wjedzie calak w koncu na KOXIE 

Opublikowano

No nic, trza bedzie zakupic przy premierze RDR 2 i ograc w jedynej, slusznej wersji :banderas:

Opublikowano

Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania?

bzdura, olać ponad 30mln klientów dla lepszej grafy? Hejt byłby ogromny.

Porównanie dla ludzi z TV FHD, nie spodziewałem się aż tak dużych różnic (downsampling z 4K do FHD):

http://www.xboxygen.com/News/26025-Xbox-One-X-sur-TV-1080p-oui-c-est-plus-beau-et-on-le-prouve?lang=fr

no grubo  :banderas:

Opublikowano

Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00.

Opublikowano

Daddy

Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS!

Opublikowano

Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00.

Ja wcale nie chcę konsoli jutro, pojutrze, w niedzielę lub poniedziałek. W dniu oznaczonej premiery po szychcie chcę prawilnie jak biały człowiek podjechać swoim autkiem pod salon i wyjechać stamtąd z konsolą w bagażniku. Najważniejsze jest dla mnie to, że mój egzemplarz jest już w takim stadium, że praktycznie trzymam już na nim łapę :)
Opublikowano

takiego samego maila dostałem już wcześniej, ale często miałem tak, że w euro można było wcześniej odebrać coś :) ale nie wiem jak ma sięsprawa z preorderami i takimi koxami, nie wiem czy dotrzymują terminów czy nie... 

O to to , @Czezare dobrze prawi, najważniejsze, że właściwie konsola już leszy w naszych rękach :D 

Opublikowano

Kiedy Wam po0brali kasę za preorder? ktoś pisał, że już go oskalpowali, kasa leci a tymczasem u mnie z konta nie zniknęło 2099zł ;< Uderzać do supporta ? Ponoć 10dni przed premierą mają obciążać konto.

Opublikowano

Daddy

Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS!

No wysłali by im grę do certyfikacji i byłoby hola hola a czy ta gra chodzi na facie? No nie bardzo panie Spancer, za słaby sprzęt. No to wypjerdalać mi z tym. 

Opublikowano

No jak w Microsoft Store brałeś to we wtorek już powinno było zejść, na 7 dni przed datą premiery. Mnie już skasowali a XOX już w rękach kuriera.