Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania?

To jest niemozliwe, z oczywistych powodow.

ja mam "zwykly" full hd a mam prosiaka i bede mial scorpio :) kupuje dla lepszej kultury pracy, wiekszej wydajnosci przede wszystkim. a jak w przyszloscik upic tv 4k to bedzie jak znalazl :lapka:

ja tak jak Rayos, full HD póki co a i tak łykam dla szybszych loadingów i większej wydajności

XboX nie bedzie mial downsamplingu z 4K do 1080p ? Nie wierze.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

no przeciez ma supersampling. nikt nie twierdzi ze nie ma :P 

Opublikowano

Przecież nawet na TV 1080p różnica między Pro a zwykłą PS4 w takim Uncharted 4, Tomb Raider tryb 4k to była przepaść. Tutaj na bank nie będzie gorzej w np. Girsach 4 itd. :banderas:

Opublikowano

było 

do usunięcia 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nawer RDR wygląda znowu lepiej

Opublikowano

Bardzo fajny sprzęt dla entuzjastów.

Opublikowano

loadingi w wiedźminie 2x szybsze :obama: a miałem kupować drugiego wieśka, żeby przejść jeszcze raz na ps4 :pawel: wjedzie calak w koncu na KOXIE 

Opublikowano

No nic, trza bedzie zakupic przy premierze RDR 2 i ograc w jedynej, slusznej wersji :banderas:

Opublikowano

Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania?

bzdura, olać ponad 30mln klientów dla lepszej grafy? Hejt byłby ogromny.

Porównanie dla ludzi z TV FHD, nie spodziewałem się aż tak dużych różnic (downsampling z 4K do FHD):

http://www.xboxygen.com/News/26025-Xbox-One-X-sur-TV-1080p-oui-c-est-plus-beau-et-on-le-prouve?lang=fr

no grubo  :banderas:

Opublikowano

Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00.

Opublikowano

Daddy

Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS!

Opublikowano

Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00.

Ja wcale nie chcę konsoli jutro, pojutrze, w niedzielę lub poniedziałek. W dniu oznaczonej premiery po szychcie chcę prawilnie jak biały człowiek podjechać swoim autkiem pod salon i wyjechać stamtąd z konsolą w bagażniku. Najważniejsze jest dla mnie to, że mój egzemplarz jest już w takim stadium, że praktycznie trzymam już na nim łapę :)
Opublikowano

takiego samego maila dostałem już wcześniej, ale często miałem tak, że w euro można było wcześniej odebrać coś :) ale nie wiem jak ma sięsprawa z preorderami i takimi koxami, nie wiem czy dotrzymują terminów czy nie... 

O to to , @Czezare dobrze prawi, najważniejsze, że właściwie konsola już leszy w naszych rękach :D 

Opublikowano

Kiedy Wam po0brali kasę za preorder? ktoś pisał, że już go oskalpowali, kasa leci a tymczasem u mnie z konta nie zniknęło 2099zł ;< Uderzać do supporta ? Ponoć 10dni przed premierą mają obciążać konto.

Opublikowano

Daddy

Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS!

No wysłali by im grę do certyfikacji i byłoby hola hola a czy ta gra chodzi na facie? No nie bardzo panie Spancer, za słaby sprzęt. No to wypjerdalać mi z tym. 

Opublikowano

No jak w Microsoft Store brałeś to we wtorek już powinno było zejść, na 7 dni przed datą premiery. Mnie już skasowali a XOX już w rękach kuriera.